Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гаснене на автомобила в движение

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    смени бензиностанцията и виж дали пак ще придърпва като натиснеш газта. И при мен придърва за това сложих добавка за отпушване на дюзите и за премахване на всички отлагания,ама сега май ще сменям горивен филтър заради нея. Но определено има разлика,след профилактика с тая добавка-STR по добре върви и набира по бързо.

    Коментар


      #17
      За колегата с гасненето!Пич, минал съм по твоя път, типото гаснеше като загрее и като го освободя от скорост, чао бамбина, нема никой вкъщи ... На бензин ми го правеше 1 от 5 но на газ като загрее гаснеше на 100 %. Моторчето за за празен ход не работи ефективно. Лошото е че моето е Магнето Марели и струва 300 лева и горница, не само това ами и ги няма. Та, какво съм направил аз - загрях колата със включено моторче, малко преди да достигне работна температура изключвам буксата която управлява моторчето и така го застопорих е едно положение, всъщност т оне е моторче а електромагнитна "пишка" която седвижи напред назад :о) Гасненето спря, обаче страничен ефект от тази намеса е че губиш автоматичния смукач и не можеш да имаш спешни паления и потегляния щото колата гасне докато не вдигне малко температура и оборотите се стабилизират, отнема около 4-5 минути когато колата е изстинала хубаво.
      Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp

      Коментар


        #18
        Да, но той е с Бош-моно и при него моторчето вьздейства вьрху дроселовата клапа!!!При това моторче има контакт за празен ход/ замерват се два от четирите извода на куплунга/ които в зависимост от положението на избутващия плунжер, е "0" или няколко мегаома! Този контакт е задьлжителен за проверка!

        Коментар

        Working...
        X