Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лети джанти 14" - на Мареа 1.8 ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лети джанти 14" - на Мареа 1.8 ?

Здравейте, колеги,Имате ли представа дали ще могат да се сложат 14-цолови лети джанти от Фиат Брава на Мареа 1.8 ?По принцип тази Марея върви с 15-цолови джанти и не знам дали по-малките лети джанти няма да опират в спирачните апарати отпред. 14-цолови железни джанти не опират никъде (с такива карам през зимата), но ми омръзна да слагам тасове и свински опашки, които хем не стоят хубаво, хем разбалансират гумата.
    Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Не мога да ти помогна ,но ако не станат и решиш да ги продаваш или знаеш къде се продават моля за лично съобщение.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Щом 14ки железни стават, значи и летите би трябвало да станат! Летите джанти по принцип са с по голям офсет и са изнесени по-навън и е логично да остава още повече място отколкото с железните!
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Почти сигурен съм, че ще станат ако си със стандартните дискове и спирачни апарати за Мареата. За всеки случай можеш да провериш дали диаметъра на твоите дискове и тези на Бравата са еднакви на axm-auto.com. Ако сте с еднакви дискове, нямаш ядове.
        FIAT Marea Weekend HLX 2.0 20V (147 hp)
        LPG System BRC Just

Коментар

Аз ти казвам че стават без проблем, две седмици карах с 14 летни от пунтото на Мареа 1.8, никакъв проблем,но на мен ми харесва повече как се държи с 15 и от тук на татък ще карам само с 15! :D
          Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
          Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Значи стават. Мерси за отговорите.
            Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

Working...
            X