ЗдравейтеОт скоро карам със кристални фарове с прожектор (с лупа) и съм решил, че трябва да си сменя 55 ватовите свещи. За сега ще боцна някакви осрамки + светлина или от филипса, каквото имат в магазина. Решил съм да си сложа ксенон от евтиния, като преди да си поръчам искам да чуя мнения на хора с опит. Видях, че от този сайт вече доста хора от България са поръчвали - http://pc-link.biz/catalog/index.php. Интересува ме H1 кита - http://pc-link.biz/catalog/product_i...roducts_id=447 дали е читав, сиреч свети ли като истински ксенон и да не изгаря за 3 месеца.Ако знаете от друго място евтин и хубав ксенон очаквам съвети!П.С. ако имате снимки на светлина от ксенонови фарове върху пътя също може да постнете линк и съответно за колко пари и от къде е купена системата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на Ксенон (Xenon) - какъв и от къде?
Collapse
X
-
Свети точно като ксенон. готино е, ако си падаш по студено бяла светлина, леко синееща, като за 6000К. Има оферти в бизенс секцията, някои от тях са добри и дават гаранция но на по-скъпа цена. Този от сайта също май го подменят при дефект, но пощенските разходи? Нека колегите които взимат от сайта да те насочат. Аз взех от една от бизнес обявите, и съм доволен, продавача е коректен. моя е 4300 като цвят.
-
vice написа:От толкова четене и аз съм се насочил към 4500-5000К гамата, 6000К било вече синеещо и не толкова добро като осветеност. От гъзария ми е до шия, искам само добра осветеност.Можеш да ми пишеш на ЛС коя оферта си ползвал ако не ти се поства в тематаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
maxuel82 написа:За ксенон съм навит и аз ама като гледам трябва да режа доста по жиците на фаровете и по пластмасовите капачки та не ми се зафаща? някой може ли да качи снимка как си е монтирал крушките и баластите???
Коментар
-
Сложих Osram Nightbreaker крушки и има огромно подобрение спрямо предишните обикновени но неймки. С малко настойка на прожекторите получих доста задоволителна осветеност на пътя, при това доста далече напред.Във всеки случай тея дни съм си поставил задача да си поръчам ксенона от Хонг Конг ако не успея да намеря толкова евтин в София. Пък ако не ми хареса - здраве да е, ще карам на найтбрейкърите
Коментар
-
u_bo написа:реже се САМО пластмасата на капачката на къситеНИЩО другоLANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
Не свети по-слабо Просто посинява по-силно. 3500К(елвина) е цветната температура на дневната светлина. От там нагоре се почва едно посиняванеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
u_bo написа:maxuel82 написа:За ксенон съм навит и аз ама като гледам трябва да режа доста по жиците на фаровете и по пластмасовите капачки та не ми се зафаща? някой може ли да качи снимка как си е монтирал крушките и баластите???Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар