Fiat Bravo 1.4 12v SX 98г. Лампичката е като една свещ .. четох някъде и си спомням, че описанието е "Проблем в системата за впръскване". Това става само зимата .. лятото не е светвала никога. Миналата зима имах същия проблем. Смених въздушен, горивен филтър, кабели... идеи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светна една лампичка на таблото и разхода стана двоен :)
Collapse
X
-
Това постоянно ли свети? Наскоро беше коментирана темата за това светене и при мен се е получавало, ако двигателя ми е студен и пусна по инерция се получава този ефект, след изгасяването и новото запалване всичко е ок това някой го беше обяснил с действието на термодатчика, но немога да намеря темата,FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
-
Автомобила загрява ли до нормална работна температура?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Re: Светна една лампичка на таблото и разхода стана двоен
mikobig написа:Fiat Bravo 1.4 12v SX 98г. Лампичката е като една свещ .. четох някъде и си спомням, че описанието е "Проблем в системата за впръскване". Това става само зимата .. лятото не е светвала никога. Миналата зима имах същия проблем. Смених въздушен, горивен филтър, кабели... идеи?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
NikMar написа:Това постоянно ли свети? Наскоро беше коментирана темата за това светене и при мен се е получавало, ако двигателя ми е студен и пусна по инерция се получава този ефект, след изгасяването и новото запалване всичко е ок това някой го беше обяснил с действието на термодатчика, но немога да намеря темата,
Коментар
-
Re: Светна една лампичка на таблото и разхода стана двоен
snake написа:mikobig написа:Fiat Bravo 1.4 12v SX 98г. Лампичката е като една свещ .. четох някъде и си спомням, че описанието е "Проблем в системата за впръскване". Това става само зимата .. лятото не е светвала никога. Миналата зима имах същия проблем. Смених въздушен, горивен филтър, кабели... идеи?
Коментар
-
FiFo написа:предполагам че ти светва това: виж снимката ....възможно е да имаш проблем в потенциометъра регулиращ подаването на горивото спрямо натискането на газта.Но най добре е да се направи диагностика защото може да са много проблемите и трудно ще те насочим кое е.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:FiFo написа:предполагам че ти светва това: виж снимката ....възможно е да имаш проблем в потенциометъра регулиращ подаването на горивото спрямо натискането на газта.Но най добре е да се направи диагностика защото може да са много проблемите и трудно ще те насочим кое е.Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар