Колеги,Като смених носачите, майстора каза, че спирачните дискове са ми за смяна. Наистина има малко неравности по повърхността на дисковете, но това основание за смяна ли е? Все си мисля, че дори нова накладка бързо ще улегне по профила. А колко е граничната дебелина на диска, отвъд която се счита за тънък и за смяна?Типо 1.4 от новите, накладките са ми като на 1.6, не знам има ли разлика в дисковете...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спирачни дискове
Collapse
X
-
Благодаря,Не, не говоря нито за втора употреба, нито за изправяне, нито за каквато и да било идиотщина свързана с личната и на семейството ми безопасност. По-скоро работата е, че ми се виждаха по-дебелички дисковете, но ще взема шублера, той ще си каже най-точно.hf hpe, какво да разбирам под "комплект" - двата броя или има разни джаджи, лагери и пр. които барабар с единия диск струват 70 лв?Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Колеги искам да задам и аз един вапрос. Това инфо отнася ли се и за Браво/Брава. Аз съм с Брава 1.4 12В и ми предстои да сменям накладки, обаче като сменях гуми ми се стори, дисквете са изядени доста, съдейки по периферния кант, който е останал. При каква дебелина се сменят дисковете на Брава, наистина ли са съвместими дисковете на Типо."What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
Кара любимата червена Brava 1,4 12V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар