Като свалях летните гуми и на предна лява видях че целия амортисьор е в масло, явно е изпуснал от студа, та мисълта ми е дали трябва да се сменя че в момента нямам 200 лева за 2 амортисьора, пък и не искам да ги махам оригиналните. Един познат казва че можело да се смени само пълнителя или нещо такова
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може би смяна на амортисьори ?!?
Collapse
X
-
Колкото пъти съм ги давал за ремонт ме е било яд после. Издържат няколко месеца преди пак да изпуснат, а и на твоето Bravo има играчка по сваляне/поставяне(50лв.), ако са предни, сложи и ремонт на амортисьора(30лв.) и после, че единия закрепен, пък дригия не... в крайна сметка ще ти излезе по евтино, но на фона на комплект маслени за 130лв. с година гаранция + около 50лв. за смяната. Откъдето и да го погледнеш не си струва. Има някакъв смисъл като си сложиш новите да дадеш старите за ремонт за резерв.
-
аз ще ти кажа какво може да стане колега..карах 2 месеца с изпуснали амортисьори...преебах гумите и ги хвърлих на боклука. хубави зимни гуми бяха и се изядоха...иди при христо хит-ко и му поискаи оригинални амортисьори те са по 70-90 лв парчето и карат около 90.000 км по български пътища..знам защото имах такива карах ги толкова и влезнах в една хубава поредна дупка и до там бяха...90 лв за 90.000 км при условие че хубавите марки карат пак толкова...www.axm-auto.comтой е наш човекфиат браво 1.4 12в
фиат браво 2009 1.4 турбо...каминг сун!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар