Ходих в един сервиз да ми погледнат спирачките и момчетата там казаха че дисковете са ми прекалено изтъркани и че всеки момент могат да се счупят. Дебелината им е 6,5 мм. Ще съм благодарен ако някой ми каже колко трябва да е допустимата дебелина, колко са дебели като нови и какви са им долу горе цените - нови и по моргите. Става въпрос за дискове 240 мм - така наречените малки за Пунто доколкото знам (мисля че има и 257 мм). Моля дайте съвет какво да правя. P.S. Нужна ли е смяна на накладки след смяна на диесковете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дискове за спирачки за Пунто
Collapse
X
-
Май бяха по 25 лв, хубаво е да смениш и накладкитеAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
Re: Дискове за спирачки за Пунто
Punto SX написа:Ходих в един сервиз да ми погледнат спирачките и момчетата там казаха че дисковете са ми прекалено изтъркани и че всеки момент могат да се счупят. Дебелината им е 6,5 мм. Ще съм благодарен ако някой ми каже колко трябва да е допустимата дебелина, колко са дебели като нови и какви са им долу горе цените - нови и по моргите. Става въпрос за дискове 240 мм - така наречените малки за Пунто доколкото знам (мисля че има и 257 мм). Моля дайте съвет какво да правя. P.S. Нужна ли е смяна на накладки след смяна на дисковете.Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Мерси за отговорите, но ме притеснява как при мин допустима дебелина от 9,2 мм моите са стигнали до такова изтъркване 6,5 мм. Дали има нещо нередно по системата или всичко е резултат от намеса на предишен собственик, или пък колата е на прекалено много км. Понеже е карана само в бг и предимно градско. По показания на км е на 65000 км и по думите на предишния собственик реални. Какво мислите по въпроса защото според мене има нещо което не е така.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Punto SX написа:Мерси за отговорите, но ме притеснява как при мин допустима дебелина от 9,2 мм моите са стигнали до такова изтъркване 6,5 мм. Дали има нещо нередно по системата или всичко е резултат от намеса на предишен собственик, или пък колата е на прекалено много км. Понеже е карана само в бг и предимно градско. По показания на км е на 65000 км и по думите на предишния собственик реални. Какво мислите по въпроса защото според мене има нещо което не е така.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Punto SX написа:...изтъркване 6,5 мм. Дали има нещо нередно по системата или всичко е резултат от намеса на предишен собственик...no pain no pain
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар