Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Луфт на скоростния лост!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е profit вече на теб трябва да ти благодарят колегите тъй като ти успя да ги качиш :D
    Bravo TD_100 GT

Коментар

колега имам един въпрос- за да се види това бялото, тази фтулка, маха ли друго освен барчето- при мен в ей това назъбеното на снимката има нещо като дунапрен и се чудя дали да го скъсам да видя какво има под него- реално е възможно да видя фтулката както е при тебсори, след като си пуснах поста видях другата снимка
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Сега ако някой ме светне как да я вкарам тая втулка ще съм много много благодарен, че колата седи без барче.Чувствам се като в жигула
        Bravo TD_100 GT

Коментар

Обяснил съм ти на лични, но внимавай да не спраскаш пластмасата в, която е тази дебелата ос. Размърдай лоста наляво и надясно и наблюдавай, какво се случва вдясно. Това ще те доведе до мисълта, как да се справиш! А между другото, аз моята я ремонтирах без да свалям барчето...
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

thank you thank you пак Утре ще драсна да кажа каква беля сам направил
            Bravo TD_100 GT

Коментар

Maver написа:
              thank you thank you пак Утре ще драсна да кажа каква беля сам направил
              Хайде, успех!

Коментар

Стана най накрая друго си казва така и пак отнасяш благодарности Vladim
                Bravo TD_100 GT

Коментар

А така, пишете си на лични, и не казвайте нищо на никой, да не ви откраднат ноу-хау-то, утре ще има нова тема за луфт на скоростния лост. И никакви снимки Даже и темата ако може да се изтрие, да не разбере някой как да си оправи скоростния лост

Коментар

ogi28b написа:
                    А така, пишете си на лични, и не казвайте нищо на никой, да не ви откраднат ноу-хау-то, утре ще има нова тема за луфт на скоростния лост. И никакви снимки Даже и темата ако може да се изтрие, да не разбере някой как да си оправи скоростния лост
                    Колега, аз Бравото ще го отварям в събота и ще приложа подробни снимки, а до тогава просто нямам какво да напиша

Коментар

Е колега чети малко Vladim си написа човека каквото трябва и ми го повтори на лични.Липсваше ми втулката от снимката която колегата profit качи то втулката я няма де но дори и да отвориш няма как просто да не видиш къде и е мястото.Купуваш си я и я набиваш какво друго те интересува, ако има нещо питай затова е форума никой нищо не крие.Успех profit ако има нещо драскай с кот може ще помагаме.
                      Bravo TD_100 GT

Коментар

ogi28b написа:
                        Много скачаш, я пий една студена вода! :D

Коментар

Нема да пия нищо, ще си стоя с луфт на скоростите. Свикнал съм му и без това.

Коментар

ogi28b махни си кожуха на лоста мани гуменото покритие погледни вдясно размърдаи лоста и всичко ще ти се проясни даже няма да ти отнеме повече от 5 мин. за да го видиш и разбереш за какво става въпрос
                            Bravo TD_100 GT

Коментар

аа там където ми изглежда сложно гледам да не пипам. а пък и други коли съм виждал със същия луфт и реших че е нормално. Сигурно има разлика м/у бензин и дизел, ама при мене е като при тебе, щом си дизел.

Коментар

Незнам дали е същото но просто с махането на кожуха и на гуменото нещо ако и при теб е такова де ще ти светне.Това в случай че проблема ти е същия ако е някъде по надолу в механизма вече немога да ти помогна защото там не съм пипал незнам но предполагам че и при теб ще е просто втулката.Луфта ти когато е на скорост ли го има?
                                Bravo TD_100 GT

Коментар

Working...
                                X