Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със запалителната система... - Гарнитура на глава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моля колегите с Пунто 1,1 55 SX да погледнат как са подредени кабелите на свещите.
    Fiat Punto 1.1 Petrol year 95

Коментар

Е чичо доктор даде по силни хапове на колата и още в четвъртък вече съм на пистата /с дупки/. Вложени материяли - гарнитура всмукателни колектори + 2бр. гарнитури изпускателни колектори + гарнитура капак на глава + гарнитура глава + обтяжна ролка + така и така бяха свалили главата и смених и ангренажния ремък = общо за части 60 лв., я то без пари тез части бре..., а + труд 140 лв.

Коментар

NewUser написа:
        Е чичо доктор даде по силни хапове на колата и още в четвъртък вече съм на пистата /с дупки/. Вложени материяли - гарнитура всмукателни колектори + 2бр. гарнитури изпускателни колектори + гарнитура капак на глава + гарнитура глава + обтяжна ролка + така и така бяха свалили главата и смених и ангренажния ремък = общо за части 60 лв., я то без пари тез части бре..., а + труд 140 лв.
        И какъв беше проблема ?

Коментар

snaiperisto написа:
          NewUser написа:
          И какъв беше проблема ?
          Ами отговорът е добавен в заглавието - изпуснала гарнитура на главата

Коментар

Познах!
            FIAT BRAVO II 1.4 GPL
            FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
            FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
            FIAT UNO 1.5

Коментар

Working...
            X