Първо да попитам компетентните че незнам:Имам ли катализатор?Ако да , къде мога да се оттърва от него евентуално искам да се сложи на негово място права тръба.Има ли някакъв ефект от цялата работа с премахването?Гледал съм я доста пъти отдолу колата но не разбирам от гърнета и незнам даже как да позная дали има катализатор , така че положението е : "Каквото ме излъжат" .Питам понеже снощи задното гърне го прибрах под бронята като давах назад и сега тропа.Идеята е като отида при майстор да знам какво да правя ако имам катализатор.Така или иначе въпросния катализатор е на незнайно колко стотин хиляди км , а и не ми помага за ниски данъци.Чакам коментари а и ако някой има снимка къде мога да гледам за въпросния катализатор да я постне.Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Премахване на катализатор
Collapse
X
-
Подмени си го,но аз бих те посъветвал,да си го пазиш /ако го има/. При сгоден случай предполагам ще може да си закупиш чисто нов с отстъпка като върнеш стария,нещо като пълно за празно... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . Аз така направих и сега чакам промоцията...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Значи това което е показал колегата van_dal го имам.Защо да го подменям при положение че данъчните не ми го зачитат?Какви са предимствата и недостатъците?Имате ли някой в Пловдив който може да ми свърши работа?Аз имам един при който ходя за заварки и подмяна на обикновенни гърнета , и никога не е ставало въпрос за катализатори.
Коментар
-
npace написа:Значи това което е показал колегата van_dal го имам.Защо да го подменям при положение че данъчните не ми го зачитат?Какви са предимствата и недостатъците?Имате ли някой в Пловдив който може да ми свърши работа?Аз имам един при който ходя за заварки и подмяна на обикновенни гърнета , и никога не е ставало въпрос за катализатори.
Коментар
-
Airfan написа:Скоро ще им се наложи да започнат да зачитат. Аз на твое място, не бих го махнал.Поздрави.
Коментар
-
npace написа:....Защо да го подменям при положение че данъчните не ми го зачитат?....Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Neno Er написа:npace написа:....Защо да го подменям при положение че данъчните не ми го зачитат?....Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Neno Er написа:npace написа:....Защо да го подменям при положение че данъчните не ми го зачитат?....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар