Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V

От няколко дни сутрин като запаля колата вместо километрите на дисплея ми мига температурата която показва навън.След натискане на копчето за температурата дисплея спира да мига и ми показва температурата за 5-10 секунди и се връщат километрите!Така е от 3-4 дена след като застудя,преди не ми се е случвало.Някой знае ли защо става така? Благодаря предварително !
    Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
    Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Имаше такава тема съвсем скоро не ми се търси. Това е един вид предупреждение, че навън е студено и могат да се образуват заледявания.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Температурата мига, когато е под 5 градуса, т.е. прага за включване на компресора за климатика. Под 5 градуса не се включва. На някои марки коли, освен мигането има и звукова сигнализация.
      FIAT Marea Weekend HLX 2.0 20V (147 hp)
      LPG System BRC Just

Коментар

При мен мига когато температурата е 3 градуса и по малко. Това е предупреждение за заледяване и мисля, че няма отношение с климатика.
        МАРЕЯ 1.8 16V HLX 98
        БРАВА 1.8 16V ELX 96

Коментар

Румен Георгиев написа:
          При мен мига когато температурата е 3 градуса и по малко. Това е предупреждение за заледяване и мисля, че няма отношение с климатика.
          Точно така.Когато е 3 или под 3 градуса навън започва да мига за около 5 секунди и така 2-3 пъти и после спира.А компресора на климатика си има сензор против замръзване и ако е -5 или повече в - градуси той не се включва.Абе зимата карайте умната.(е не само тогава деее)

Коментар

само да вметна - не е минус 5, а плюс 5 И не компютри, а компоти. И не сме изнесли, а са ни върнали

Коментар

Working...
            X