Stilo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo
Collapse
X
-
имам стило 1.9 jtd 2 вратиза сега не ми създава грижи .багажника не е много голям да знаешколата има малко меко окачване и се накланя по завоите .въпреки това е стабилнаклиренса е малък и трябва да се внимава (мойта вече я халосах няколко пъти)резервоара е пред задния мост и е пластмасов така че пак вниманиеза двигателя какво да говорим -MASTERPIECE само не знам колко ще е издържлив . сега съм на 80000 -няма проблемине знам как стои въпроса с частите ама май не е много добре работата.вътре нищо не скърца и трака .за простора в купето мога да кажа че със сигурнаст е по широка от вектра Б примернопо форумите се оплакват че волана тегли малко на ляво(електрохидравлика)но се оправя с реглаж на предница и(или) евентуално нови гумииначе много го заглеждат стилото.
Коментар
-
Стилото си е доста широчко и конфортно,дизайна също е мн.добър,а и добри неща съм чел за него.На последният тест,който гледах просто се учудих колко силна хидравлика има в режим сити.Количката е доста добра,особенно 1,8 версията си върви доста добре :D но лично смятам че цената и е малко висока,и аз бих избрал 156,поради доста причини,но това е просто мнение УспехAlfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95
Коментар
-
Здравейте,аз карам Стило 1.6 бензин. Колата е супер - вози много приятно; от вътре е изключително просторна - почти няма кола, където на задната седалка да е толкова широко; перфектна е за каране (след като свикнеш за няколко дни, тъй като е малко различна от другите коли, които съм карал); за цената си има супер екстри - климатроник, 4 airbags, много добра аудио система, страхотна хидравлика (в city mode), добри фарове; много добро използване на пространството - има място да си оставиш кафето, телефона, чекмеждета под седалките (идеални за кейсове с CD-та например) и т.н.Това хубавите неща. Сега лошите:- има бъгове в софтуера (поне мойта, която е от първите произведени, чувал съм, ч с времето софтуерът е подобрен и повечето бъгове са поправени). Например кантарът на лявата седалка, който контролира airbag-а отляво се прецаква по някое време; дава грешки на дисплея без да има истинска повреда (мине не мине и ми изпише че заден ляв фар за мъгла е изгорял, пък той си свети и подобни дребни, но досадни неща- харчи доста като за кола 1.6 - извънградско около 7, което е ОК, но в града 10 на сто, а зимата даже над 11. - и най-лошото АУТО ИТАЛИЯ - много скъпи резервни части и отвратително обслужване! Проблемът е, че аз поне не знам друго място, където имат нужната техника (софтуер) и обучени монтьори за ремонт на Стило. Чувал съм за София Ауто и скоро ще отида да ги проверя, защото след последния ми experience повече в Ауто Италия няма да стъпя (преди беше ОК, но откакто има нов собственик от около година насам е пълна трагедия). В тази връзка хората тука, които имат Стило да препоръчат сервиз? Аз мога да препоръчам за реглажи и подобни ремонти - има страхотен сервиз в Княжево - на Цар Борис в посока излизане от София, след околвръстното, след като се стесни пътя почти веднага от дясно. Останах много доволен от тяхFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
boyo написа:Здравейте,аз карам Стило 1.6 бензин. Колата е супер - вози много приятно; от вътре е изключително просторна - почти няма кола, където на задната седалка да е толкова широко; перфектна е за каране (след като свикнеш за няколко дни, тъй като е малко различна от другите коли, които съм карал); за цената си има супер екстри - климатроник, 4 airbags, много добра аудио система, страхотна хидравлика (в city mode), добри фарове; много добро използване на пространството - има място да си оставиш кафето, телефона, чекмеждета под седалките (идеални за кейсове с CD-та например) и т.н.Това хубавите неща. Сега лошите:- има бъгове в софтуера (поне мойта, която е от първите произведени, чувал съм, ч с времето софтуерът е подобрен и повечето бъгове са поправени). Например кантарът на лявата седалка, който контролира airbag-а отляво се прецаква по някое време; дава грешки на дисплея без да има истинска повреда (мине не мине и ми изпише че заден ляв фар за мъгла е изгорял, пък той си свети и подобни дребни, но досадни неща- харчи доста като за кола 1.6 - извънградско около 7, което е ОК, но в града 10 на сто, а зимата даже над 11. - и най-лошото АУТО ИТАЛИЯ - много скъпи резервни части и отвратително обслужване! Проблемът е, че аз поне не знам друго място, където имат нужната техника (софтуер) и обучени монтьори за ремонт на Стило. Чувал съм за София Ауто и скоро ще отида да ги проверя, защото след последния ми experience повече в Ауто Италия няма да стъпя (преди беше ОК, но откакто има нов собственик от около година насам е пълна трагедия). В тази връзка хората тука, които имат Стило да препоръчат сервиз? Аз мога да препоръчам за реглажи и подобни ремонти - има страхотен сервиз в Княжево - на Цар Борис в посока излизане от София, след околвръстното, след като се стесни пътя почти веднага от дясно. Останах много доволен от тях
Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
Добло 02' 1.9 D- ех
Добло 06' 1.3 Mjet -ех
Коментар
-
За 4 години всички посещения на сервиза се изразяват в (не броя смяна на масло, филтър климатик и т.н. консумативи):- смяна на ламбда сонда - обикновено причината е некачествени горива (а и май на ФИАТ тези ламбда сонди ги правят в една БГ фирма... - беше в гаранция колата така че беше безплатна- две изгорели крушки - заден стоп 4 лв и крушка от къси светлини - 35 лв (цени в аутоиталия)- въпросният проблем, който споменах с кантара на лявата седалка. кантарът струва към 200 лева и не съм го сменил иначе ту работи , ту дава грешка и не работи. Чел съм по интернет , че почти всички от първите произведени стила са го имали този проблем. В западна европа са ги подменяли безплатно, но в БГ нема такова нещо Или по-скоро Ауто Италия са големи тарикати, щото първият път като даде грешка беше в гаранция - в сервиза обаче явно само са изтрили грешката от компютъра, защото след няколко весеца пак стана. Тогава я заведох пак - и пак същата работа (само дето вече не беше в гаранция и си платих "труд") и на третия път вече просто прочетох в интернет каква е причината и как се поправя - преден десен носач преди 2-3 месеца. Нормално в тези пътища Всъщност прецакан беше шарнир, но той е част от носача при този модел и трябва да се смени всичкоДруго не е имало. А, и изгоря един бушон веднъж, май на запалката беше , не съм сигуренАбе супер си е колатаFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар