Мочета споделете малко мнения за Фиат стило....Как са като здравина, комфорт, някой карал ли е...по-скоро женкса кола ли е и един добре сложен мъж около 190см ще се чувства ли добре :D предварително ви благодаря за отговорите...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo
Collapse
X
-
Какво да кажа .... красив дизайн .... но за мен е леко спортен .... с изключение на SW .... За големината - не е малка .... поне отвън вътре не съм сядал ... ... за женска не бих казал ... особено моделите със над 130 к.с. ... Зависи какво търсиш в една кола .... всичко според мен зависи от това ...Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
-
ivo написа:Какво да кажа .... красив дизайн .... но за мен е леко спортен .... с изключение на SW .... За големината - не е малка .... поне отвън вътре не съм сядал ... ... за женска не бих казал ... особено моделите със над 130 к.с. ... Зависи какво търсиш в една кола .... всичко според мен зависи от това ...
Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
Добло 02' 1.9 D- ех
Добло 06' 1.3 Mjet -ех
Коментар
-
blondy_driver
VFTI написа:ivo написа:Какво да кажа .... красив дизайн .... но за мен е леко спортен .... с изключение на SW .... За големината - не е малка .... поне отвън вътре не съм сядал ... ... за женска не бих казал ... особено моделите със над 130 к.с. ... Зависи какво търсиш в една кола .... всичко според мен зависи от това ...
Коментар
-
и аз се кефя на двувратките ама все пак друго си е като не те разстават за да седне някой зад теб :D :D :D а я някой да каже никой ли не е возил, возия, пространство комфорт :D
Добло 02' 1.9 D- ех
Добло 06' 1.3 Mjet -ех
Коментар
-
ММмм май ще е алфа ...Принципно и мен ме кефи повече, а и е по ефтина , за разлика от Стило Само дано някой даде коментари за комфорта в стило...алафата я знам и се радвам че няма да се возя отзад :D :D :D
Добло 02' 1.9 D- ех
Добло 06' 1.3 Mjet -ех
Коментар
-
VFTI написа:и аз се кефя на двувратките ама все пак друго си е като не те разстават за да седне някой зад теб :D :D :D а я някой да каже никой ли не е возил, возия, пространство комфорт :D
Коментар
-
emdless4 написа:VFTI написа:и аз се кефя на двувратките ама все пак друго си е като не те разстават за да седне някой зад теб :D :D :D а я някой да каже никой ли не е возил, возия, пространство комфорт :D
Добло 02' 1.9 D- ех
Добло 06' 1.3 Mjet -ех
Коментар
-
Колега, карал съм почти всички версии на СТИЛО и трябва да ти кажа, че имам прекрасни впечатления от този красавец!Карал сьм и 156 сьс всичките и мотори и лоша дума не мога да кажа! Но при СТИЛО, усещането е различно, няма как да се опише ако не почувстваш сам! Автомобила е с перфектна устойчивост, завидна динамика, даже и при най-малкия мотор, а по завоите вьрви като по релси... Все-пак, всички авангардни технически решения до момента са вьпльтени в този модел! Не напразно и цената на употребяван все-още е висока! Но цената пък от 24 000 лв на нов, мисля за поносима!Аз лично сьм планирал това да е следващия ми автомобил, но все-пак вьв форума имаме собственици на СТИЛО, които предполагам ще споделят впечатления, колегата Stilo например! А ето ти и повече инфо за модела:http://fiat.fiatbulgaria.com/models/stilo/
Коментар
-
Късно виждам темата, защото не съм влизал отдавна във форума, но Stilo е колата!Поне за мен - жената и детето се чувстват добре в нея - на сме малки хора - по 180 сантиметра сме отпред - отзад има място да още толкова - ширината е като на Пасат от 1990-та година. Возил съм 3-ма големи и 2 деца - и МЕН - мястото е достатъчно. Багажника е спорен - зависи какво ще караш - аз слизам от Комби - Рено НЕВАДА и вече нося само по 3-4 куфара (чанти отзад). Е печка и хладилник не съм карал със Stilo-то - (няма и да карам). За жалост ни се наложи да пробваме и еърбезите - само предните де! Работят. Още е в сервиза, но до месец ще е готова. Сервиза чака частите 30 дена. Няма много неща за тях, но това е при всички нови модели. Невероятно здрава кола е - слеч челен удар в Мерцедес със 70 км/ч се прибрахме на собствен ход от Ботевград - само дето вид нямаше - (и еърбези).Препоръчвам ти я от все сърце - няма да сбъркаш.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар