когато слагаха алармата вкъщи си говорих с техниците и те ми казаха че за алармата са важни 2 неща:1. никога да не се задейства без да има причина2. винаги да се задейства ако има такаваи ми казаха че цената е според качеството!...казаха ми и че най-добрите аларми се правят в Израел.П.П.: то... ако се замисли човек... и новата S class на Мерцедес не струва толкова... ако и сметнеш чарковете, обаче за съжаление "евтини гащи няма"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
съвет за автоаларма
Collapse
X
-
Mazgarev написа:когато слагаха алармата вкъщи си говорих с техниците и те ми казаха че за алармата са важни 2 неща:1. никога да не се задейства без да има причина2. винаги да се задейства ако има такаваи ми казаха че цената е според качеството!...казаха ми и че най-добрите аларми се правят в Израел.П.П.: то... ако се замисли човек... и новата S class на Мерцедес не струва толкова... ако и сметнеш чарковете, обаче за съжаление "евтини гащи няма"Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
За да не отварям нова тема,знае ли някой къде се правят дистанционни за аларма?Понеже алармата на колата/Laserline/ е без дистанционни и е изключена.По сервизите ме съветват да си сложа направо нова,защото тук нямало представителство на Laser,но на мен хич не ми се ще.Та ако някой има информация по въпроса,моля да ме .Предварително благодаряFiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
Vladim написа:Аз ти препоръчвам да вземеш българско производство аларма, или скъпа западна закупена от фирмен магазин, а не от пазара! Избягвай аларми ала Илиенци, или такива за по 30лв. просто е несериозно да струва толкова. Хубава аларма не може да струва под 90-100лв! От там нататък зависи, какви екстри искаш към нея - инфрачервен датчик, пейджър и т.н.т.
Коментар
-
pow написа:Vladim написа:Аз ти препоръчвам да вземеш българско производство аларма, или скъпа западна закупена от фирмен магазин, а не от пазара! Избягвай аларми ала Илиенци, или такива за по 30лв. просто е несериозно да струва толкова. Хубава аларма не може да струва под 90-100лв! От там нататък зависи, какви екстри искаш към нея - инфрачервен датчик, пейджър и т.н.т.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
pow написа:Vladim написа:Аз ти препоръчвам да вземеш българско производство аларма, или скъпа западна закупена от фирмен магазин, а не от пазара! Избягвай аларми ала Илиенци, или такива за по 30лв. просто е несериозно да струва толкова. Хубава аларма не може да струва под 90-100лв! От там нататък зависи, какви екстри искаш към нея - инфрачервен датчик, пейджър и т.н.т.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Аз скоро си сложих някаква българска, ако не се лъжа Милениум и или нещо от сорта, ма си има "всички екстри" дето се казва - шокови датчици, обемни датчици, микровълнови датчици а същи и накакви други дето реагират на повишена консумация на ток /дори и с 1W/, самостоятелно захранване на сирената, имобилайзер /който е дно реле на бензиновата помпа и когато си на газ от него няма ефект/, пейджър и други разни глупости. Хубавото /или лошото / е че съм с ключ със чип, та на него разчитам повече, а цената беше към 160 при един приятел в Свищов.На мен като пълен лаик по въпроса ми се струва че е добра, но да не дава господ да опирам до нея или до каското!Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e.8V 88`
Коментар
-
колега, виж този сайт http://eshop.bg много често го посещавам и мисля че някои неща си заслужаватаз лично съм си взел аларма от там с какви ли не екстри и съм доволен за сега Само трябва да намериш човек, който да ти я монтираPunto 1.2, ELX MPI
Коментар
-
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
е сорка бате Vladim , наистина прозвуча като заяждане, но не беше тва целта, просто от поста ти лъхаше на компетенция и заблуда, най-вероятно аз съм сгрешил, но geshabeli бате незнам кви са тия менюта, но моята има всичко тва и си струва сега 25 левчета на илиенци, дори едното дистанционно е "махагон" и е с 4 бутона . само поставянето е играчка, не толкова майсторлък. аре успех на всички и сори за "заяждането",но имах подобно с некъв фен от тука не звучеше добре -хаххахаха
Коментар
-
никсън написа:колеги като заключа с централното колата след малко се пуска алармата и пищи малко -това се повтаря 3 пъти докато спре писна ми всеки път като я заключа е така алармата ми е LASSERLINE какво ще ме посъветвате да направя да се програмира отново ли ?Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
Re: имам ли аларма?
niko_ymn написа:Как да разбера дали имам аларма ако не са ми дали ключовете с дистанционно - къде да я търся ?(Това с електрошоковата палка ми хареса.)Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар