Не бях влизал тук от...40000км Общо 50 и кусур му навъртях откакто го взех - никакви проблеми. До сега - почна леко да прекъсва на ниски обороти - смених 3 пъти свещи, проблема се оправяше за известно време и после пак се появява. На газ се усеща по-силно, но и на бенз го има, едва доловимо. На об. над 1000 няма проблеми. Колата винаги я паля и гася на възможно най-скъпия бенз. Ориентирал съм се към смяна на кабели, след това на бобина и след това на датчик запалване. Съвет кое първо да елиминирам, тъй като нямам финансова възможност за всичко накуп? Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прекъсване на ниски об., моля за съвет
Collapse
X
-
u_bo
-
Re: Прекъсване на ниски об., моля за съвет
nadq написа:Не бях влизал тук от...40000км Общо 50 и кусур му навъртях откакто го взех - никакви проблеми. До сега - почна леко да прекъсва на ниски обороти - смених 3 пъти свещи, проблема се оправяше за известно време и после пак се появява. На газ се усеща по-силно, но и на бенз го има, едва доловимо. На об. над 1000 няма проблеми. Колата винаги я паля и гася на възможно най-скъпия бенз. Ориентирал съм се към смяна на кабели, след това на бобина и след това на датчик запалване. Съвет кое първо да елиминирам, тъй като нямам финансова възможност за всичко накуп? Благодаря
Коментар
-
u_bo написа:ами , замери си компресиятаdkesov написа:Ако са кабели или свещи, шума от нормалната работа на двигателя трябва да се е променил.1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
nadq написа:Дам, просто кабели - снощи, по тъмно отворих капака и...заря Знаех си, че не може да е нещо друго - ей, напук на всички - 50000км и колата е 6 Освен каретата, които щракаха още като я взех и смених чак сега, а сигурно можеха да изкарат още кой знае колко...Мерси и безаварийна p.s. дали си заслужава да дам 130лв за Бош кабели или някакви други за 50-60 лв, като Magnet Mareli...?
Коментар
-
spark написа:За 1.4 стават кабели от Лада Самара май, 12-15лв. Не съм го пробвал лично, но колеги са слагали и няма проблем.1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар