Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

как да си изправя една лека вдлъбнатинка???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

как да си изправя една лека вдлъбнатинка???

вижте го какво е жалко... мен лично много ме дразни... другите не го забелязват, но аз...та... можете ли да ми кажете какво да го направя супер малко е и не мога да предположа от какво е и как да го оправя и въобще да го пипам ли?П.П. на снимката изглежда малко голямо... но всъщност е супер мънечко...
    Прикачени файлове
    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Тенекеджия е решението, с някакъв пистолет се издърпва вдлъбнатото.

Коментар

Ако си махнеш задните светлини би трябвало да се открие достъп откъм "гърба" на вдлъбнатината и с подходящи предмети да я "изгладиш" от вътрешната стана.. Но пак ще си личи че е било натиснато ,така че следва китване и частично боядисване.Другият вариант е с издръпвачка,както казват колегите.Има начини за изправяне на малки натиснати места без да се налага боядисване, но при теб е с ръб и част от деформациите ще си останат.
      sigpic
      Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
      475HP 11,5/1,9/191
      YouTube

Коментар

а боядисването може ли да стане без да си личи?
        FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Можеш да поизгладиш вдлъбнатината отвътре, ако има достъп по някактв начин. Има специални полусфери за това или със специални чукчета. Трябва да внимаваш да не направиш по-голяма бела. Добър тенекеджия ще го направи гладко и после кит и боя. Ако боята се направи по боята на страницата няма да си личи. След боя, водна шкурка и паста. Най-добре на бояджия отиди. Няма да ти вземе много пари.

Коментар

Асенчо ако имаш каско отивай на оглед и казвай че е на паркинг, след което при някой тенекеджия и си ОК. Аз дори изчаквам да се съберат няколко такива проблема след което отивам и ги оправям накуп
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
            Fiat Linea 1.3 Multijet'08
            Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
            http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Working...
            X