Колеги , кажете къде най-лесно и с най-малко разглабяния на лайсни , жабки и друго щуротиики може да прокарам кабелите от акумулатора до усилватела , който е в багажника?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прокарване на кабели за усилвател в Бравото
Collapse
X
-
Ами мисля че от твоята страна, махаш лайсните и от там, от там е по близък пътя и до предпазителите от където е хубаво да вземеш ток. А и нали знаеш че кабела трябва да е як за да не го ползваш като реотан ... И мисля че тая тема е за раздел "Автоелектроника".Fiat Palio Weekend TD70
ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"
-
lz2rmi написа:Ами мисля че от твоята страна, махаш лайсните и от там, от там е по близък пътя и до предпазителите от където е хубаво да вземеш ток. А и нали знаеш че кабела трябва да е як за да не го ползваш като реотан ... И мисля че тая тема е за раздел "Автоелектроника".Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
аз моя кабел само го набутах под ласните на вратата и всички пласмаси единствено махнах това което държи колана от вън и само набутване мога да кажа че нямам никакви проблеми а самата маса я хванах под задната седалка на един болт и така успех1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
hwarang написа:Кабела е един дебел и на него има едно като дръжката на отвертка фазомер (голяма) и вътре в него има неква метална пластинка вълнообразна , тва ли е бушона?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Само един съвет - перфектното място за масата е болта, който захваща задния колан за купето - хем не се виждат кабели хем масата е перфектна Успех !Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
тел. 0883437022
Коментар
-
Vladim написа:hwarang написа:Добре а имам едно тънко синьо кабелче , свързано е към rem на усилвателя , него къде трябва да го сложа ?Нямам дистанционно на плеъра.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар