Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте ми каква газова уредба да си сложа ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Препоръчайте ми каква газова уредба да си сложа ?

Реших да слагам газова уредба на мойто Браво , защото направо ми изяжда главата с тва над 12 разход в София...Препоръчайте каква марка да сложа , имам 400кинта.

Ще се изкажа много остро.НИКАКВА АГУ за тези пари.Колата ти е както се нарича пълен инжекцион и най-добре се чувства с него.Може и нещо по елеметарно ,но с всички емулатори и други електроники.Направи си сметка кога ще и избиеш парите.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Т.е. искаш да кажеш , ако слагам АГУ , да слагам газов инжекцион 4 цилиндъра? Което е 1000лв.Щото има тука и неква за 550лв. , само газов инжекцион?инжекционни автомобили 550лв.газов инжекцион 4 цилиндъра от 1000лв. http://www.sofgas.hit.bg/page4.html

Коментар

Не че искам да правя реклама, но погледни това: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=34102 С риска да бъда уруган мога да кажа, че и обикновенна газова върши добра работа, на моята кола ми излезе 500лв. с всички емулатори и смея да кажа, че върви добре и няма проблеми с разхода.
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Обикновена АГУ само ако си с метални колектори !
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колега,аз съм с БРАВО 1,6 16В-метални колектори.Колата е 95г и с обикновенна газова без никакви емулатори и тем подобни.Компютъра не трупа грешки,разхода е нормален,нямам проблеми и на бензин.Чека светва само ако подам пълна газ и като я върна изгасва.Изпарителя е EMMEGAS.Сигурно много от колегите ще ме наругаят,но това е факт и няма защо да лъжа!
            еx-fiat bravo 1.6 16V
            now-fiat marea 1.8 16V

Коментар

слагай обикновенна и си свиркай!зависи колко караш но ще я избиеш за половин година и няма да имаш пробл. все пак избери хубаво място за монтаж
              Brava 103HP
              ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Как да проверя дали съм с метални колектори?

Коментар

hwarang написа:
                  Как да проверя дали съм с метални колектори?
                  щом колата е 96 год значи си с метални
                  TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                  UNO 1.0 FIRE

Коментар

Зависи колко километра минаваш на година.А това че компютъра не трупа грешки не е съвсем вярно. Грешки може и да не трупа, но не работи както трябва. Компютърът ти чете данни от ламбда-сондата. Тя дава едни данни при работа на бензин, и съвсем другипри работа на газ. Оттам се променят настройките на компютъра и колата или вдига разхода, или не работи добре, или кой знае какво. Затова е добре да имаш емулатор на ламбда-сондата.Освен това е СИЛНО препоръчително да си караш от време на време на бензин, щото иначе се готви за смяна на бензинови дюзи. Абе, изобщо, дали да слагаш газ или не е доста сложно уравнение.Аз лично съжалявам, че сложих газ, на всичко отгоре газов инжекцион за 1300 лв. Разходът ми е значително по-висок на газ и реалната печалба от цялата операция е нищожна.

Коментар

Working...
                    X