icco.a написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реглаж на предница
Collapse
X
-
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
15 лева е реглажа при нас! Днес дойде колегата за реглаж на предницата! Оказаха се за смяна двата носача! За съжаление! Просто - с тия луфтове в шарнирите нямаше как да стане! Не съм му вземал никакви пари за оглед - нали е наш човек... Айде сега му помагайте каква марка носачи да си вземе, щото не искам да лъжа - ние предлагаме само Бърф! А Бърф не са от най-добрите!
Коментар
-
sugarboy написа:miro2177 написа:а кога се прави реглаж? смисул какво трябва да има зада го направишFiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
182A4.000, 1998г.
Коментар
-
на мен пък ей тфа ми е много тъпо... защо трябва да сменяш целия носач и барабар да си купуваш излишни железа, а не само втулките и шарнира примерно .. по-скъпо излиза най-малкото, но на бравока като ги сменях и на мен ми казаха, че нямало как да се направи и се сменяли целите ..Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
///// написа:15 лева е реглажа при нас! Днес дойде колегата за реглаж на предницата! Оказаха се за смяна двата носача! За съжаление! Просто - с тия луфтове в шарнирите нямаше как да стане! Не съм му вземал никакви пари за оглед - нали е наш човек... Айде сега му помагайте каква марка носачи да си вземе, щото не искам да лъжа - ние предлагаме само Бърф! А Бърф не са от най-добрите!Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
B1keP_B0y написа:///// написа:15 лева е реглажа при нас! Днес дойде колегата за реглаж на предницата! Оказаха се за смяна двата носача! За съжаление! Просто - с тия луфтове в шарнирите нямаше как да стане! Не съм му вземал никакви пари за оглед - нали е наш човек... Айде сега му помагайте каква марка носачи да си вземе, щото не искам да лъжа - ние предлагаме само Бърф! А Бърф не са от най-добрите!
Коментар
-
martez написа:sugarboy написа:miro2177 написа:а кога се прави реглаж? смисул какво трябва да има зада го направишFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар