Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реглаж на предница

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Реглаж на предница

Колега дайте ориентировъчна цена за реглаж на предницата!! Откакто я купих нещо не ми харесва как се износват гумите на една страна!!!
    Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
    Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Като за Габрово 15-20 лв. не повече.За Варна не знам може някой лев отгоре.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

София - с инфрачервени апарати - 20 лева. Стана перфектно!

Коментар

И при нас във ВТ е двайсетак, миналата седмица я минах тази процедура.
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

а кога се прави реглаж? смисул какво трябва да има зада го направиш
          Brava 103HP
          ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

ogi28b написа:
            София - с инфрачервени апарати - 20 лева. Стана перфектно!
            Колега, къде го правят това?
            Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
            www.fiat-bg.org/forum

Коментар

miro2177 написа:
              Когато смениш накрайниците, трябва да ти регулират предницата. Иначе, за носачи и биалетки, не е необходимо.
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                miro2177 написа:
                Когато смениш накрайниците, трябва да ти регулират предницата. Иначе, за носачи и биалетки, не е необходимо.
                ясно тука не спадаме :P а то ианче ако вдигнеш 100 примерно и почне да ти ’’играе’’ предницата значи си за реглаж
                Brava 103HP
                ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

sugarboy написа:
                  miro2177 написа:
                  така е теоритично. вчера си смених носачите, сложих си рециклираните оригинални носачи. преди смяната бях регулирал предницата преди около 6-7 000 км. след смяната колата ми дърпа. така че реоритично няма нужда, защото носачите трябва да са еднакви размери, но очевидно не са. а с нови зимни гуми сякаш е по-добре д ая регулирам
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                    сложих си рециклираните оригинални носачи.
                    Малко повече яснота можеш ли да дадеш за това рециклиране ,че ако го правят по един начин който подучух няма да изкарат дълго.

Коментар

Tornado написа:
                      pakumba написа:
                      Малко повече яснота можеш ли да дадеш за това рециклиране ,че ако го правят по един начин който подучух няма да изкарат дълго.
                      ами режат капачето отдолу, сменят подложките/над и под ябълковидния болт/ и после валцоват пак капачето. по 10 кинта на носач. повече не съм навлизал в подробности, защото моя човек майстора се занимава с това и не ме интересува. оставих сега разбитите и тях да рециклира, този път ще направи резба за донатягане и може би гресьорки. предполагам ще изкарат поне 30-40 000 тези, а и като се има предвид, че платих за рециклаж на 2 носача и смяна 50 лв, а предния път си купих нови и със смяната 260 и изкараха 14 000 км като последните 1000 лопаха.... мисля тези да изкарат и 10 000 км пак съм на далавера. а предните бяха уж маркови.....така че повече носачи нови -мерси. не е голямата философия и всеки може да си го направи стига д аима машинките нужни за товап.с. не с апълнени с пластмаса под налягане
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Е това е отговор.Мерси много за инфото добре ,че не съм изхвърлил старите си носачи.

Коментар

pakumba написа:
                          Tornado написа:
                          pakumba написа:
                          ами режат капачето отдолу, сменят подложките/над и под ябълковидния болт/ и после валцоват пак капачето. по 10 кинта на носач. повече не съм навлизал в подробности, защото моя човек майстора се занимава с това и не ме интересува. оставих сега разбитите и тях да рециклира, този път ще направи резба за донатягане и може би гресьорки. предполагам ще изкарат поне 30-40 000 тези, а и като се има предвид, че платих за рециклаж на 2 носача и смяна 50 лв, а предния път си купих нови и със смяната 260 и изкараха 14 000 км като последните 1000 лопаха.... мисля тези да изкарат и 10 000 км пак съм на далавера. а предните бяха уж маркови.....така че повече носачи нови -мерси. не е голямата философия и всеки може да си го направи стига д аима машинките нужни за товап.с. не с апълнени с пластмаса под налягане
                          Колега, кой ти е майстора - да ходим и ние при него?
                          Brava 1.6 EL, '98
                          182A4

Коментар

съжалявам, че темата на колегата отиде в друга посока- майстора ми не е в софия, а на 250 км в едната посока, а носачите ги носи в едно врачанско село доколкото знам. но мисля има достатъчно хора, които се занимават с рециклиране в софия. дори този уйк енд си говорих с едно момче с алфа 145 и той каза за тези жизет май бяха в младост, че давали 150 000 км гаранция за шарнири. не го вярвам, ама знае ли се?
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Съвсем се замаза темата на колегата, та и аз дам своя принос - в форума на офроудБългария/Сузуки се спомена за някакъв майстор около Новачене (това е май близо да Враца),ама меко казано нищо не беше направил с некакви носачи на Витара,та да не е същия Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Working...
                              X