а кога се прави реглаж? смисул какво трябва да има зада го направиш
Когато смениш накрайниците, трябва да ти регулират предницата. Иначе, за носачи и биалетки, не е необходимо.
така е теоритично. вчера си смених носачите, сложих си рециклираните оригинални носачи. преди смяната бях регулирал предницата преди около 6-7 000 км. след смяната колата ми дърпа. така че реоритично няма нужда, защото носачите трябва да са еднакви размери, но очевидно не са. а с нови зимни гуми сякаш е по-добре д ая регулирам
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Малко повече яснота можеш ли да дадеш за това рециклиране ,че ако го правят по един начин който подучух няма да изкарат дълго.
ами режат капачето отдолу, сменят подложките/над и под ябълковидния болт/ и после валцоват пак капачето. по 10 кинта на носач. повече не съм навлизал в подробности, защото моя човек майстора се занимава с това и не ме интересува. оставих сега разбитите и тях да рециклира, този път ще направи резба за донатягане и може би гресьорки. предполагам ще изкарат поне 30-40 000 тези, а и като се има предвид, че платих за рециклаж на 2 носача и смяна 50 лв, а предния път си купих нови и със смяната 260 и изкараха 14 000 км като последните 1000 лопаха.... мисля тези да изкарат и 10 000 км пак съм на далавера. а предните бяха уж маркови.....така че повече носачи нови -мерси. не е голямата философия и всеки може да си го направи стига д аима машинките нужни за товап.с. не с апълнени с пластмаса под налягане
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Малко повече яснота можеш ли да дадеш за това рециклиране ,че ако го правят по един начин който подучух няма да изкарат дълго.
ами режат капачето отдолу, сменят подложките/над и под ябълковидния болт/ и после валцоват пак капачето. по 10 кинта на носач. повече не съм навлизал в подробности, защото моя човек майстора се занимава с това и не ме интересува. оставих сега разбитите и тях да рециклира, този път ще направи резба за донатягане и може би гресьорки. предполагам ще изкарат поне 30-40 000 тези, а и като се има предвид, че платих за рециклаж на 2 носача и смяна 50 лв, а предния път си купих нови и със смяната 260 и изкараха 14 000 км като последните 1000 лопаха.... мисля тези да изкарат и 10 000 км пак съм на далавера. а предните бяха уж маркови.....така че повече носачи нови -мерси. не е голямата философия и всеки може да си го направи стига д аима машинките нужни за товап.с. не с апълнени с пластмаса под налягане
Колега, кой ти е майстора - да ходим и ние при него?
съжалявам, че темата на колегата отиде в друга посока- майстора ми не е в софия, а на 250 км в едната посока, а носачите ги носи в едно врачанско село доколкото знам. но мисля има достатъчно хора, които се занимават с рециклиране в софия. дори този уйк енд си говорих с едно момче с алфа 145 и той каза за тези жизет май бяха в младост, че давали 150 000 км гаранция за шарнири. не го вярвам, ама знае ли се?
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Съвсем се замаза темата на колегата, та и аз дам своя принос - в форума на офроудБългария/Сузуки се спомена за някакъв майстор около Новачене (това е май близо да Враца),ама меко казано нищо не беше направил с некакви носачи на Витара,та да не е същия Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Коментар