Здравейте колегиналожи ми се да сменя маслото на скоростите ала неможех да развия пробката (ако не съм объркал намира се от лявата страна на скоростите) има ли верятност за заварена пробка или нещо тако моля ви да дадете съвет как да я развия тази пробка (бях в сервиз на мой приятел и нищо не направихем ) има щестограм оригинален здрав (не г-образен)напъвахме го с ключ 10 3 счупени и един огънат (не са менте ключове) напъвахме с водопроводни ключове и не помръдна нито пробката нито шестограма дайте идей че с това минерално масло не искам да карам колата е от подписа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна масло на скорости
Collapse
X
-
Re: Смяна масло на скорости
metropolix написа:Здравейте колегиналожи ми се да сменя маслото на скоростите ала неможех да развия пробката (ако не съм объркал намира се от лявата страна на скоростите) има ли верятност за заварена пробка или нещо тако моля ви да дадете съвет как да я развия тази пробка (бях в сервиз на мой приятел и нищо не направихем ) има щестограм оригинален здрав (не г-образен)напъвахме го с ключ 10 3 счупени и един огънат (не са менте ключове) напъвахме с водопроводни ключове и не помръдна нито пробката нито шестограма дайте идей че с това минерално масло не искам да карам колата е от подписаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Капваш малко спирачна течност на резбата на пробката да се понакисне хубаво и след няколко часа я напъваш. Може да ползваш и някъкъв друг "олабващ" мехлем.Аз си купих Г-образен шестограм и го отрязахме за да може да влезе и да се върти че мястото е кът там.Г-образния ключ го напъвах с една тръба и се разви сравнително лесно.Bravo JTD 105 '98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар