Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Странично огледало с мъртва зона

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Aз - да. Ако се обърна е абсолютна рядкост.Голям интерес към таз "изровена" от миналото тема
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

При мен огледалото от страната на водача е разделено на две части и ако го настроя да не виждам част от колата е пълна трагедия. Едната част на огледалото трябва да е настроена да се вижда част от колата и с другата част виждам пътя идеално. Дясното огледало съм го сложил така, че да виждам от дясно (не и колата) при паркиране ако имам нужда да видя гумата къде върви или нещо друго от колата си го настройвам :D Все пак през повечето време се движим на пред и е нормално да не виждаме колата в огледалата.

Коментар

Airfan написа:
        SilenceR написа:
        в сайта са си нагласени правилно огледалата за мъртвата зона.съгласен съм.ама на мен не ми е удобно така. ако трябва назад да мушкам колата и да гледам разстоянието , така твърде встрани ми идва и не мога се ориентирам и се нервя.например оня ден пред офиса стана едно задръстване и аз щях да изкарвам един ситроен берлинго, ми човека явно е бил по-висок от мен , щото и седалката бая назад беше и си нагласил огледалата спрямо него.е да ви кажа с 300 зора се измъкнах от уличката където ми е работата , и то назад . вътре се въртях като някой маймуна само и само да ми е удобно на огледалата , а нямах време да си ги настроя....
        Ти на огледала ли караш назаден винаги??
        ами рядко карам на огледала , зависи от момента , зависи от колата.просто на тая кола нямаше как освен на огледала защото задницата и стърчи нагоре и хептен пък не се вижда нищо. :D
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Working...
        X