Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Странично огледало с мъртва зона

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

моите огледала не са ел и нямам подгряване и съчетават всичко кофти на огледалата в себе си. а за никиМар, перфекти огледала има и те са на кромата, ама сигурно не знаеш
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

После ще пробвам, ако имам подгряване, значи не знам :DТуфф ако имам това променя много нещата.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ама верно съм имал подгряване на огледалата, те това променя много нещата ...... май ще лепя малко огледалце в левия долен ъгъл.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          Ама верно съм имал подгряване на огледалата, те това променя много нещата ...... май ще лепя малко огледалце в левия долен ъгъл.
          Няма ли така да ти прече повече ? Пък и ми се струва малко грозничко (лично мнение)
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Btw намерих преди време линк с описание как се модва огледалото, но не мога да го намеря в момента.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Защо не пробваш по магазинчетата за автоаксероари се продават вътрешни огледала които се закрепят със щипки или с ластици направо върху оригиналното ное е около 10-15 см по голямо и видимостта се овеличава значително . Аз съм с такова и съм много доволен даже вече доста рядко поглеждам другите 2 огледала (външните) а като погледна в огледалото виждам дори през страничните стъкла какво става , единсвения недоастатък (поне който аз съм забелязал) е че немога даси отворя докрай сенниците . Дано съм бил полезен .. Поздрави

Коментар

според мен това с малките огледалца не става. то да видиш кола там трябва да се взираш в него, а целта е с един поглед да се разбира какво става. лично мнение.
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

E колко време мина и не мога да намеря сайта, в който видях да се продава само стъклото с мъртва зона
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ако не са ел нямат подгряване
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Аз се навеждам леко напред и така обирам мъртвата зона когато ми е нужно. В пунтото имах и голямо вътрешно панорамно огледало, което си смъкнах като го продадох. Хващаше ми задния джам, задния страничен и част от предния страничен до средата (от шофьорската страна). Невероятен диапазон, много съм доволен. Сега мисля да го слагам на реното. Купих го от обикновено гаражче. За съжаление по-късно съм търсил къде ли не, но огледалата които съм намирал са просто големи (дълги), а не панорамни. Баща ми пък има огромно вътрешно огледало сглобено от две панорамни огледала. Направо е с 360 градуса видимост хехехехе .Малките огледалца дето се лепят аз не ги уважавам, трябва да се взра в тях за да видя нещо.

Коментар

Airfan написа:
                        vsd написа:
                        Те оригиналните си хващат достатъчно според мен. Доста са широки.
                        Заблуждаваш се. Доста е ограничен обхватът им. Поне според мен.
                        определено, всеки път поглеждам и през задното странично стъкло
                        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Това с мъртвата точка е сериозен проблем. Много ситуации възникват в следствие на това,че не се вижда колата до управляваната. Аз проблема го реших като си купих от бензиностанция от ония малките огледалца за 2.50 лв. Може да ви звучи смешно и малко селски да стои на колата, но си правих доста експерименти преди да го сложа. Увеличава доста видимостта!
                          Моля,пишете малко по-грамотно...

Коментар

Заради тази мъртва зона онзи ден щях да отнема предимство... Изпреварвахаме и точно в тоя момент имаше дупка...Добре че човека ми присвирна за да го видя..
                            Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                            Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Аз като излизам от моята улица целия се извъртам и надничам като мишка че да видя нещо....не стига че няма мъртва зона ами и задната греда (над капачката за резервоара) скрива всичко и не виждаш даже като се обърнеш. Малко са гаднички огледалата
                              Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                              Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                              Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

аз също съм си сложил от малките огледалца.монтирал съм ги откъм вратите (откъм основата дето се захваща за вратата) е да ви кажа родих се , виждам си всичко.верно че като разстояние лъжат адски много и се взираш повече , но се свиква.особено са ми удобно за бордюри , или някой камък тука пред блока където спирам ...
                                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Working...
                                X