Посредата.Изпреварили са ме. Колегата го е казал по-точно.
The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano
Има модел с 1 и модел с 2 температурни датчика. Виж колко датчика имаш отгоре му.
Които са с 1 се води комбиниран, пък с 2 единия е за ECU/стрелката на таблото и за перката.
Сега вече ми стана ясно защо има два модела радиатори за тази кола,като габаритни размери са еднакви но-единия има отвор за датчик ,а другия няма!!Този с датчик на радиатора трябва да бъде с един датчик на термостата,а този без датчик на радиатора трябва да е с два на термостата!!Или греша!!??
Здравейте,имам такова питане-на коя черта от скалата на температурата отваря термостата-Мария с двигател 1,6 с климатроник?Благодаря!!
Ето така трябва да ти стои стрелката.
Да ама не, моята стрелка стои таказима, лято без значение. Термостатът работи - проверено!Някой ако има идея защо е така ще съм благодарен да сподели.Колата е от подписа.П.П. Извинявам се, че използвам темата, но реших да не отварям нова.
На мене ми стои така с нов термостат а именно между средната която е 92 градуса и по долната която е 86 тоест на около 88 градуса и смятам че това е нормалното а не на средната понеже почити веднага след нея се включва перката:
Сега вече ми стана ясно защо има два модела радиатори за тази кола,като габаритни размери са еднакви но-единия има отвор за датчик ,а другия няма!!Този с датчик на радиатора трябва да бъде с един датчик на термостата,а този без датчик на радиатора трябва да е с два на термостата!!Или греша!!??
Днес смених трмостата и се оказа ,че на него има два датчика и освен това имам един и на радиатора???
Коментар