Трябва ми или само рефлектор, или цял фар, може и счупен...няма значение. става дума за десен фар за браво, искам да си дам моя рефлектор за нанасяне на ново покритие, но нямам как да карам без светнати къси, а да кажем вечерно няма да карам до получаването на моя рефлектор и ми трябва някакъв заместител за 4-5 дена. ако има някой колега да ми услужи, ще трябва да черпя. разбира се връщам заетото в същото състояние в крайна сметка съм готов и да си платя за услугата. Моля модераторите да преценят къде да сложат темата/ако може да не е в купува :D поради адски ниската посещаемост/Става дума за софия
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Услуга- заемане на счупен фар или само рефлектор за браво
Collapse
X
-
Дори има цяла тема с ръководство посветена точно на това - рециклиране на отражателите на фаровете. Цена... народна, качесто - перфектно. Потърси с търсачката.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ами колеги за мен няма значение, в крайна сметка ще седи само няколко дни, нещо там да свети да мога да ходя на работа през деня и да се връщам. сутринта колегата vsd ми предложи, ще видя дали ще го намери и ако ще пиша. благодаря на отзовалите се засега!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар