Първо искам да се извиня ако не съм уцелил правилната тема. Единият ми въпрос е мога ли да сложа предна брония от мареа weekend(тази с голямата решетка) на браво без да преправям нещо и колко горе долу ще ми излезне?Сложих си АГУ ловато с 25 литрова бутилка BRC. От тука вече излизат още някокло въпроса. Защо при положение че в бутилката могат да се съберат 20 литра ми се случи 2 пати да ме зареждат с по 24 и малко(след това не съм се опитвал да я палня до край). другия е защо започнаха да ми се губят оборотите като паля на бензин? държи около 500-600 и се опитва да загасне и чак като натисна доста педала тогава се вдигат, а като го отпусна пак отива на същите стойности. много ще съм ви благодарен ако ми кажете от къде може да са проблемите и как да ги оправя10х предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам няколко въпроса
Collapse
X
-
хаха стова с 24-те литра...подобни постове станаха май редовни във форума...колеги на газ вземете измислете нещо че яко ви мятат на черешата...то пише 24 литра да не се окаже че ви слагат 10 според мен колега това си е чиста измама. Зареди на някоя друга газ станция и виж дали има разлика...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
kiselo написа:хаха стова с 24-те литра...подобни постове станаха май редовни във форума...колеги на газ вземете измислете нещо че яко ви мятат на черешата...то пише 24 литра да не се окаже че ви слагат 10 според мен колега това си е чиста измама. Зареди на някоя друга газ станция и виж дали има разлика...
Коментар
-
ogi28b написа:SHB написа:Ти ако си мислиш,че с бензина и дизела не мятат ама ЗДРАВО,значи не живееш в България.От където и да заредиш голяма разлика няма.
Коментар
-
ogi28b написа:Ако имам място за 20 литра в резервоара, и заредя 24, не само че ще се занимавам, ами и песен ще пея.
Коментар
-
моят пък в рамките на 1 литър отчита доста точно. Винаги като видя стрелката и мога да кажа "сега имам място за 35 литра" примерно, отивам , и зареждам от 34.5 до 35.5 . Досега не съм имал проблеми и се надявам да нямам. винаги зареждам от една и съща колонка тука където си зареждам. и винаги пълня такива количества - 45 - 50 литра
Коментар
-
Нещата са различни - при бензина и дизела пълниш горивото стигне до пистолета. При газта пълниш докато изключи поплавъка, който от своя страна е монтиран от.... По правило би трябвало да изключва на 80% ама не винаги става така. Виж, ако в 25-литровата бутилка сипеш 28 литра - разправията е задължителна.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:Нещата са различни - при бензина и дизела пълниш горивото стигне до пистолета. При газта пълниш докато изключи поплавъка, който от своя страна е монтиран от.... По правило би трябвало да изключва на 80% ама не винаги става така. Виж, ако в 25-литровата бутилка сипеш 28 литра - разправията е задължителна.
Коментар
-
u_bo
Re: имам няколко въпроса
topuzko написа:другия е защо започнаха да ми се губят оборотите като паля на бензин? държи около 500-600 и се опитва да загасне и чак като натисна доста педала тогава се вдигат, а като го отпусна пак отива на същите стойности. ..
Коментар
-
е няма ли вероятност да се трупат някакви грешки в компютъра?а и за уточнение: зареждал съм бутилката на мах не шел и на лукойл.Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
ogi28b написа:Можеш да сложиш броня. Виждал съм сложена броня от мареа 2.0 на браво 1.6. Решетката отпред придава уникален вид на бравото.Fiat Bravo GT '97 1,8 16V 113 к.с. - лична
Skoda Octavia '06 1,6 101 к.с. - служебна
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар