Нека изкажа мъката си... Преди 1 или 2 седмици бях написал една тема че искам да си продавам колата... обаче ми стана мъчно, защото наистина си я харесвам, обаче е няма такъв кенеф... постоянно имам някакви проблеми се нещо се чупи все нещо се разваля... постоянно по сервизи... до момента имам чуството че съм набил повече пари от колкото съм я закупил... Преди около няма 10000 километра смених комплект съединител и по късно и самото жило... Но я познайте сега имам проблем със суединителя.. Скоростите едва влизат колата подскача като го отпускам... предала е съпер твърд и шибания проблем че не е до регулация а до нов съединител който ще ми излезне още 500 лева... Първия път го смених в софия овча купел.... Точно на Т образното кадето е търговския център във волво сервиз, защото един френд работи там пък и аз точно там прееебах съединителя.... Повярваите ми.. не ходете там... Не може нов съедител да се прееебе за 10000 км... това е невъзможно.. както и да съм карал... Сега възнамерявам да си го сменя ОТНОВО.... при моя си монтьор , при който трябваше да отида и първи път. И като свали стария ( може би новия не знам вече...) ще отида със него и ще им го бия във главите на всички там... Въпросите ми са следните. Какъв съединител ми препоръчвате да си взема (марка) и преблизителни цени)... Втори проблем. Колата нещо няма мошност и не мога да разбера от какво.... Когато съм в спряло положение има едно леко тракане и леко тресене, ама съвсем лекичко... И смотания кенеф неще да върви както преди... Дайте някакви съвети какво да правя защото ми писна вече и най накрая ще я засиля в някое дере... КОЛАТА Е ФИАТ БРАВО 1.8 16vП.П.: Моля модераторите да ме извинят за много използвани нецензурни думи...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бравото нещоооо си ...
Collapse
X
-
Виж сега... това, че при "твоят човек" са те изработили не е повод да проклинаш марката! Какво очакваш, като си купиш кола втора употреба да е супер ли? Ето на този сайт можеш да намериш нормални производители: http://axm-auto.com/ "Фият" се пише Фиат, а "нецензорни" с У, от думичката цензура!Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Съедините марка Валео.Винаги съм казвал, че проблема с италианските машини е в майсторите, а не в колите.Колега,липсата на вървене и тресенето най-вероятно се дължи на изгоряла бубина - нещо срещано при този мотор доста често.Проблема ти със съединителя може да идва от жило менте. При мен така се получи - взех едно от Евро 07 за 20лв и след 3...5000км. съединителя взе да се ебава, невлизат скорости, педала е твърд и отпуска бавни, съединителя буксува.Диагнозата беше ясна - нов съединител. Купих го, монтираха ми го и ОООООО ужас същата работа с чисто новото валео. Майстора придвидливо не ми върна стария и аз си го поисках 5мин след като видях че нищо не се е променило. Когато го погледнах разбрах, че всичко е било залудо и той е можел да изкара още 50000км.Попитах Еньо и той каза, че вероятно проблема идва от жилото.Купих чисто ново оригинално жило от Ванто за 100лв. и педала стана по-мек от газта даже.Карам си го така и до днес.Един приятел обаче "хвърли" нов съединител за 2000км. та все пак не е 100% сигурно жило.
Коментар
-
За правописа нека да не си правиме забележки защото мисля че сега не е момента за това... купих ново жило за 50 лева от AXM auto си го поръчах и мисля че не е от това... Сегашния ми съединител е валео... така че мисля че няма да повторя същата грешка.... А за марката... аз по принцип съм голям привърженик предишната ми кола беше типо.. преди да ми я откраднат... но за една година от от както карам бравото само проблеми... то не беше окачване... то не бяха шарнири, карета, накрайници и тем подобни... Лагери главини... спирачна помпа.. а сега и климатика ми вие и не работи...общо взето тази кола става с диагноза ... вечно моя... Внуците ми ще я карат заклевам се...също така като тръгвам даже с леко газ... предницта тресе (това от съединителя) и мерише на феродо та майката си ***** . А мисля че има варянт като са ми сменяли съединителя.... да са ми сложили някоя от старите части от съединителя и за това да ми прави мизериии... и пак ако е така ще им го тикам после тоя съединител на всичките в *Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
Re: БРАВОТО НЕЩООО си ... ПОМОЩ
shikito написа:Нека изкажа мъката си... Преди 1 или 2 седмици бях написал една тема че искам да си продавам колата... обаче ми стана мъчно, защото наистина си я харесвам, обаче е няма такъв кенеф... постоянно имам някакви проблеми се нещо се чупи все нещо се разваля... постоянно по сервизи... до момента имам чуството че съм набил повече пари от колкото съм я закупил... Преди около няма 10000 километра смених комплект съединител и по късно и самото жило... Но я познайте сега имам проблем със суединителя.. Скоростите едва влизат колата подскача като го отпускам... предала е съпер твърд и шибания проблем че не е до регулация а до нов съединител който ще ми излезне още 500 лева... Първия път го смених в софия овча купел.... Точно на Т образното кадето е търговския център във волво сервиз, защото един френд работи там пък и аз точно там прееебах съединителя.... Повярваите ми.. не ходете там... Не може нов съедител да се прееебе за 10000 км... това е невъзможно.. както и да съм карал... Сега възнамерявам да си го сменя ОТНОВО.... при моя си монтьор , при който трябваше да отида и първи път. И като свали стария ( може би новия не знам вече...) ще отида със него и ще им го бия във главите на всички там... Въпросите ми са следните. Какъв съединител ми препоръчвате да си взема (марка) и преблизителни цени)... Втори проблем. Колата нещо няма мошност и не мога да разбера от какво.... Когато съм в спряло положение има едно леко тракане и леко тресене, ама съвсем лекичко... И смотания кенеф неще да върви както преди... Дайте някакви съвети какво да правя защото ми писна вече и най накрая ще я засиля в някое дере... КОЛАТА Е ФИЯТ БРАВО 1.8 16vП.П Моля модераторите да ме извинят за много използвани нецензорни думи...
Коментар
-
ми нали ви казвам че до колото знам предишния ми съединител които ми го монтираха при тоя моя познат дето ми ги начука много стабилно е ВАЛЕО.... чудех се за закс... какво ще кажетеПродавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
shikito написа:ми нали ви казвам че до колото знам предишния ми съединител които ми го монтираха при тоя моя познат дето ми ги начука много стабилно е ВАЛЕО.... чудех се за закс... какво ще кажетеFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
И при мен го има саштия проблем сас саединителя парва влиза трудно а за задна да не говориме винаги харка и си мисля 4е вси4ко е до маистори.И моят е 4исто нов но пак трябва да го сменям. Съ4уствам ти колега заштото знам за какво говори6 дано да ти я оправят.успех!!!!! и не се нервираи това е само една кола
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар