Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Няколко проблема - двигателят работи добре докато не загрее

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Няколко проблема - двигателят работи добре докато не загрее

двигателят работи добре докато не загрее. загрят и на свободен ход се дъни, като леко претриса в равномерния си ход . скоро почнаха да ми играят оборотите на празен ход, спрях бутнах буксата на ст.моторче и се оправи - така веднъж седмично-в самия му ход има нещо неравномерно,луфт или нещо такова чистен е - ще се сменя. на 3200 об. също пресецва и на газ и на бензин. друго-сутрин когато е студено и /първите 1500метра/ потеглям /на бенз./ ако подам повече газ се спъва за малко и след това хуква. следващо - ако карам на втора 1500 об придърпва но само на определени обороти ,на трета не го усещам нито на първа и това на загряла кола,ако е още на ’’смукач’’ няма никакъв проблем.. най-новото е че когато минава на газ сутрин и само първия път /ГИ -бардолини/ започна да пресецва и дори гасне ако е на свободен ход ,след това няма никакъв проблем на газ .11-12 / 100 градцко-софия 8/100 извън .ми това май е всичко. имам я от 8 месеца . фиат мареа 1.6 16v 103 к.не ми свети инжекциона или нещо друго .масло не гори.не губи антифриз.пали си винаги. сори за липсата на главни букви-като оправя колата ще си взема и клавиатура-читава. ако някой е имал такива проблеми,моля да сподели

с търсачката виж за теми писани от мен и колегата Slavi_Lancia

Коментар

Working...
    X