Идва зимата и почнаха проблемите, като карам 10-15 км и колата заегрее, изгася ли я няма палене. Пали само с бутане. Днес ходих на диагностика в BOSCH и я закачихме загря на 82 градуса изгасих и си пали без проблем. Момчетата казаха да я закарам утре и да я оставим повече време. Според мен и няколко познати проблема е в датчика на коляновия вал, но момчетата от сервизаха казаха че не е това. Очаквам някой ако е минал през тоя проблем да сподели как се е оправил, защото вече ми писна да вкарам пари и да не получавам нищо в замяна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Като загрее колата не ще да пали
Collapse
X
-
Re: Като загрее колата не ще да пали
gamencerista написа:Идва зимата и почнаха проблемите, като карам 10-15 км и колата заегрее, изгася ли я няма палене. Пали само с бутане. Днес ходих на диагностика в BOSCH и я закачихме загря на 82 градуса изгасих и си пали без проблем. Момчетата казаха да я закарам утре и да я оставим повече време. Според мен и няколко познати проблема е в датчика на коляновия вал, но момчетата от сервизаха казаха че не е това. Очаквам някой ако е минал през тоя проблем да сподели как се е оправил, защото вече ми писна да вкарам пари и да не получавам нищо в замянаTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
А просто е възможно да е една клема на акумулатора.Понякога дори и видимо да е наред,да се окаже че проблема е в нея.Така че нищо не пречи колегата да свали клемите и да ги позачисти и смаже-възможно е разковничето да е там/споделям от личен опит/LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
ogi28b написа:stanleyhacker написа:Аз имах такъв проблем и се оказа от контактния ключ.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар