Има ли някъде схема на бушоните на Типо (мойто го има в подписа ми, ако има значение модела) и да пише кой бушон за какво е? Аз имам книжка, която върви заедно с колата, но там е написано на немски и нищо не разбирам, ако може да е на български или в краен случай на руски или английски, защото на друг език няма да се оправя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся схема на бушоните на Типо
Collapse
X
-
На мойто Типо до всеки бушон си има символче за какво е. Кофтито е, че трябва да си завреш главата едва ли не при педалите /не в оня смисъл/ за да видиш кой за какво е. Много е неудобно. Могли са да измислят по-подходящо място за тях.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
mvmrik написа:аз в книжката на типото ги имам символите, ама повечето не ги знам за какво са, затова ми трябваVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
tonov написа:За да огледаш по-хубаво не си завирай главата в педалите ами дръпни червеното лостче в задния край с надпис FUSE. Цялото табло ще се отвори надолу.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
viperecords
Коментар
-
Типото ми е AGT - с аналогово табло но таблото на бушоните ми е като на DGT Ха сега де !VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар