здравеите,нов съм тук и имам доста въпросиот 1 седмица съм собственик на фиат стило,не разбирам доста неща в колата а и книжката е на италианскиако някои може да ми каже,как да си намеря упътване на англииски или немски език ще съм супер благодарендругото ,което ме заинтригува сериозно е една червена връзка отзад в багажника,ако някои може да ми каже за какво служи?благодаря на всички....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Стило - ръководство за експлоатация
Collapse
X
-
да те попитам и още нещокато взех колата, лампичките на вратата "не на шофъора"светеше и като се отвори вратата салона вътре светеше,а сега не е така,смених лампата,но не се оправи,проверих и старата и според мен не е изгоряла.какъв може да е проблемапри другата врата всичко е ок,търсих някакво копче по вратата,което можеби се активира,като се отвори,но не намерих......благодаря предврително
Коментар
-
vda написа:да те попитам и още нещокато взех колата, лампичките на вратата "не на шофъора"светеше и като се отвори вратата салона вътре светеше,а сега не е така,смених лампата,но не се оправи,проверих и старата и според мен не е изгоряла.какъв може да е проблемапри другата врата всичко е ок,търсих някакво копче по вратата,което можеби се активира,като се отвори,но не намерих......благодаря предврителноFiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:vda написа:да те попитам и още нещокато взех колата, лампичките на вратата "не на шофъора"светеше и като се отвори вратата салона вътре светеше,а сега не е така,смених лампата,но не се оправи,проверих и старата и според мен не е изгоряла.какъв може да е проблемапри другата врата всичко е ок,търсих някакво копче по вратата,което можеби се активира,като се отвори,но не намерих......благодаря предврително
Коментар
-
Ясно, и на мен не ми свети, но само централния плафон.Виж тука: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=32255Няма много стила в този форум и някои от въпросите увисват. Все пак ако намеря време да си оправя проблема ще ти пиша какво е било.P.S. Все пак провери предпазителяFiat Stilo 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар