Колеги, предполагам някъде из форума е обсъждана тази тема, но аз не успях да намеря нищо писано за този двигател.интересува ме първата версия с 20кл. дали е с променливи фази на газоразпределение? за по новия двг съм сигурен че е така, но в моя случай макс. въртящ момент го дават при 4500 rpm, а един колега е със сивик витек и неговия макс. въртящ момент го дават в диапазон /например 3000-5500 rpm/.предварително благодаря за вниманието и отговорите!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересува ме дали '96г. браво 2,0 20кл. е с т.н. "Вар
Collapse
X
-
Колеги, предполагам някъде из форума е обсъждана тази тема, но аз не успях да намеря нищо писано за този двигател. интересува ме първата версия с 20кл. дали е с променливи фази на газоразпределение? за по новия двг съм сигурен че е така, но в моя случай макс. въртящ момент го дават при 4500 rpm, а един колега е със сивик витек и неговия макс. въртящ момент го дават в диапазон /например 3000-5500 rpm/. предварително благодаря за вниманието и отговорите
-
hit-ko написа:Колеги, предполагам някъде из форума е обсъждана тази тема, но аз не успях да намеря нищо писано за този двигател. интересува ме първата версия с 20кл. дали е с променливи фази на газоразпределение? за по новия двг съм сигурен че е така, но в моя случай макс. въртящ момент го дават при 4500 rpm, а един колега е със сивик витек и неговия макс. въртящ момент го дават в диапазон /например 3000-5500 rpm/. предварително благодаря за вниманието и отговорите"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
ivo098 написа:от любопитство само, на колко им е редлайна на тия петаци?"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
ivo098 написа:добре де с тия променливи фази на газоразпределение японците правят по 160 коня от 1.6 и редлайна им е при доста по-високи обороти, пък тоя 2.0 петак ми се вижда слабичък на фона на японските примери..."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
toko написа:ivo098 написа:добре де с тия променливи фази на газоразпределение японците правят по 160 коня от 1.6 и редлайна им е при доста по-високи обороти, пък тоя 2.0 петак ми се вижда слабичък на фона на японските примери...ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
ivo098 написа:добре де с тия променливи фази на газоразпределение японците правят по 160 коня от 1.6 и редлайна им е при доста по-високи обороти, пък тоя 2.0 петак ми се вижда слабичък на фона на японските примери...
Коментар
-
toko написа:цървеното на часовника почва на 6500, а прекъсвача е на 7200 :D hit-ko по принцип, т.н. V.I.S. / променлива дьлжина на сукателните трьби / система може ли да се сложи на по-стария мотор без нужда от допълнителни промени? питам, защото тез бравота ги дават с по-нисък разход от една страна и с повече вървеж от друга.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:toko написа:цървеното на часовника почва на 6500, а прекъсвача е на 7200 :D hit-ko по принцип, т.н. V.I.S. / променлива дьлжина на сукателните трьби / система може ли да се сложи на по-стария мотор без нужда от допълнителни промени? питам, защото тез бравота ги дават с по-нисък разход от една страна и с повече вървеж от друга."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
цървеното на часовника почва на 6500, а прекъсвача е на 7200 hit-ko по принцип, т.н. V.I.S. / променлива дьлжина на сукателните трьби / система може ли да се сложи на по-стария мотор без нужда от допълнителни промени? питам, защото тез бравота ги дават с по-нисък разход от една страна и с повече вървеж от друга.
Коментар
-
hit-ko написа:цървеното на часовника почва на 6500, а прекъсвача е на 7200 hit-ko по принцип, т.н. V.I.S. / променлива дьлжина на сукателните трьби / система може ли да се сложи на по-стария мотор без нужда от допълнителни промени? питам, защото тез бравота ги дават с по-нисък разход от една страна и с повече вървеж от друга."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар