Колеги,не ми пръскат пръскалките на задното стъкло.Знам,че някъде има възвратно клапанче,което блокира,но не мога да го намеря,а не ми се иска да разколачвам всичко,за да го търся.Някой имал ли е този проблем с Мареата и дали е това клапанче решението.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пръскалки за задното стъкло на Мареа
Collapse
X
-
Моторчето се намира пред казанчето за течността. Ако размениш маркучетата ще разбереш дали е от него или от клапанчето.Ако е от клапанчето - маркучето ти минава под чистачката пред шофьора. Ако не го виждаш издърпай леко маркучето и ще го видиш. Размонтирай го и го подмени с ново, другия вариант е да смениш мембраната, можеш да си изрежеш нова от гумена ръкавица.Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
-
null.zero написа:Моторчето се намира пред казанчето за течността. Ако размениш маркучетата ще разбереш дали е от него или от клапанчето.Ако е от клапанчето - маркучето ти минава под чистачката пред шофьора. Ако не го виждаш издърпай леко маркучето и ще го видиш. Размонтирай го и го подмени с ново, другия вариант е да смениш мембраната, можеш да си изрежеш нова от гумена ръкавица.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар