Здравейте колеги, интересува ме как мога да си регулирам предните светлини на MAREA-та, че доста ниско ми бият лъчите, а само с копчето на таблото не е достатъчно. Предварително благодаря :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регулиране на светлини на MAREA??
Collapse
X
-
moraliyski написа:Колега защо не пробваш в СБА (Съюз на Българските Автомобилисти) мисля че сега даже е безплатно там!Нали има някаква акция СВЕТЛИНАFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ivelin69 написа:null.zero написа:на мен ми ги регулираха точно за 5 лв и за 5 мин.Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
След като отвориш предния капак на колата, над самите фарове ще видиш по един отвор. В него е монтиран някакъв винт с шестограм. Пъхаш в отвора ключе-шестограм, въртиш в някаква посока и фара се вдига или сваля. На къде и колко ще въртиш - сам преценяй. Ако искаш да регулираш фара на ляво-дясно става като се разхлаби един винт на който се държи самия фар и се премести по улея до необходимото положение.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
venco67 написа:След като отвориш предния капак на колата, над самите фарове ще видиш по един отвор. В него е монтиран някакъв винт с шестограм. Пъхаш в отвора ключе-шестограм, въртиш в някаква посока и фара се вдига или сваля. На къде и колко ще въртиш - сам преценяй. Ако искаш да регулираш фара на ляво-дясно става като се разхлаби един винт на който се държи самия фар и се премести по улея до необходимото положение.Marea ELX
Коментар
-
venco67 написа:След като отвориш предния капак на колата, над самите фарове ще видиш по един отвор. В него е монтиран някакъв винт с шестограм. Пъхаш в отвора ключе-шестограм, въртиш в някаква посока и фара се вдига или сваля. На къде и колко ще въртиш - сам преценяй. Ако искаш да регулираш фара на ляво-дясно става като се разхлаби един винт на който се държи самия фар и се премести по улея до необходимото положение.Прикачени файловеAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар