Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се махат светлоотразителите от задната броня на Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как се махат светлоотразителите от задната броня на Браво

Колеги,смятам да си ги пръсна със спрей за стопове,обаче не ми се иска да облепям цялата броня за да не я напръскам със спрея,та как се махат светлоотразителите?

Само трябва да си провреш ръката до вътрешната страна на стопчето и там освобождаваш щипката.
    I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......

Коментар

Можеи стънко ножче,подпъхваш от едната страна зада се откопче е.Ако си свалял касетофона ще се справиш ,по същият начин става.
      Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

bicho1976 написа:
        Можеи стънко ножче,подпъхваш от едната страна зада се откопче е.Ако си свалял касетофона ще се справиш ,по същият начин става.
        След това лесно ли се слагат? Защото ме е страх да не си ги счупя И от коя страна да пъхна ножчето?

Коментар

sUkI написа:
          bicho1976 написа:
          След това лесно ли се слагат? Защото ме е страх да не си ги счупя И от коя страна да пъхна ножчето?
          Те са не скоби които са метални,няма да ги счупиш..Няма значени от коя страна ще ги откопчееш.
          Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Working...
          X