здравейте от вчера имам рег тук и се надявам да ми помогнете!!! на скоро си взех първата кола фиат браво 96 г. 1.6,12Vи имам един въпрос, като карам по продължително скоростния лост почва да загрява от какво може да е ?! бихте ли помогнали
здравейте от вчера имам рег тук и се надявам да ми помогнете!!! на скоро си взех първата кола фиат браво 96 г. 1.6,12Vи имам един въпрос, като карам по продължително скоростния лост почва да загрява от какво може да е ?! бихте ли помогнали
Я пак кажи какъв ти е двигателя че не разбрах 1.2 или 1.6
да не би несъзнателно да си си задЪржал рЪката на скорсотния лост и да си я махнал за малко и после да ти се е сторило, че е топъл лоста. не виждам причина да загрява лост.
пипни в основата на скоростния лост. ако и там е топло, то възможна причина е повреда в катализатора. а може както казва един колега да се заблуждаваш, че е нагрят.....
Ако ти загрява около скоростният лост - в основата, си провери парното дали духа на краката.И аз в началото много се чудих защо ми загрява кутията под скоростният лост.Има духалка на краката на пътниците от задната седалка. Въздуха минава покрай скоростният лост и излизат отстрани на пепелника за задната седалка. Дупките остават малко скрити от предните седалки.Пусни климатика или насочи въздуха към предното стъкло.
Коментар