здравейте от вчера имам рег тук и се надявам да ми помогнете!!! на скоро си взех първата кола фиат браво 96 г. 1.6,12Vи имам един въпрос, като карам по продължително скоростния лост почва да загрява от какво може да е ?! бихте ли помогнали
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво - скоростния лост загрява
Collapse
X
-
Re: въпросче
icemaster89 написа:здравейте от вчера имам рег тук и се надявам да ми помогнете!!! на скоро си взех първата кола фиат браво 96 г. 1.6,12Vи имам един въпрос, като карам по продължително скоростния лост почва да загрява от какво може да е ?! бихте ли помогналиФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
Ако ти загрява около скоростният лост - в основата, си провери парното дали духа на краката.И аз в началото много се чудих защо ми загрява кутията под скоростният лост.Има духалка на краката на пътниците от задната седалка. Въздуха минава покрай скоростният лост и излизат отстрани на пепелника за задната седалка. Дупките остават малко скрити от предните седалки.Пусни климатика или насочи въздуха към предното стъкло.Bravo JTD 105 '98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар