Здравейте колеги, Преди 2 години си купих фиата (Браво 1,6 16V 199
от дупница взех го без масло в скоростната. Наливам аз то текна като някоя лейкаотивам в сервиза при кафеджиата и му казвам така и така налях масло тече от долу. Вдигна я той на стенда гледа гледа и вика а той вика маншон имаш скъсан на ваътрешното каре от към скоростната кутия на малката полуоска от лявата страна та затова ти тече това масло. Смени го той маншона наля масло от тогава не ми беше текло и капка от там и преди 2 седмици протече вкарвам я на канала аз гледам че тече от процепа между ск кутия и маншона там кадето е голямата скоба маншона видимо здрав. Е реших да го махна маншона да разбера от каде тече.Махнах голямата и малката скоба маншона го преместих на дясно кам главината махнах и аломиниевата плочка на ск кутия избутах към маншона ватре маншона и карето бяха омазнени от маслото.И немога да разбера от каде идва теча.Имам няколко въпроса Маншона е здрав но след него трябва ли да има семеринга от към ск. кутия? И тя по принцип трябва ли да пропуска масло за да се смазва карето?

Коментар