Здравейте!Преди 1 година смених феродото и аксиалния лагер на съединителя,без притискателния диск.В момента като тръгвам двигателя ми тресе,та се къса!Сега се чудя,феродото ли е фалшиво или може да е притискателния диск!Или е нещо друго?!Няма значение дали колата е студена или топла-тресе ,като потеглям и това е!Само ,като подавам повече газ при тръгване,не се усеща толкова.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със съединителя,може би!?
Collapse
X
-
TORINO_MOTOR написа:И аз имам същия проблем,и аз преди година смених ама всичко лагер,притискатерлен и феродов.И на мене при потеглиане ми тресе.Един маистор ми каза,че може да е спукана денферна пружина.Ама се нямам време да я закарам да я погледне,то триабва да се свали всичко на новоFiat Croma 1.9 MultiJet 120 hp
Коментар
-
Според мен първо провери дали нямаш скъсан някой тампон на който се крепи двигателя защото според мен ако е съединителя то и при превключване от една скорост на друга то пак би следвало да имаш придърпване.Сина ми има Сеат Толедо и преди няколко месеца го имаше това придърпване при потегляне и се оказа че единия тампон на двигателя се е скъсал и при потегляне двигателя просто се усуква на една страна и се чува това тропане.Като потегли всичко си е нормално.Когато карах Уното и при мен се появи подобно нещо.Като включа на първа се тресе та се къса а като включа на задна върви без да тропа и това ме навя на мисълта че не може да е съединител.Просто като включа на задна двигателя се усуква надоло и ляга на планката а когато включа на първа той се надига нагоре и понеже няма в какво да опре се надига нагоре и тогава се чуват тия тракания.Та пробвай тоя метод.Ако на задна го нямаш то съединителя ти е здрав.Желая ти успех и дано е тампон. Коцев.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар