Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем при Браво HGT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем при Браво HGT

Значи проблема е следния.Колата докато е студена,студена имам предвид от първата чертичка до 3-4,си върви без проблем,но стигне ли средата на термометара се "спъва" т.е. ръмжи повече от колкото върви.Някой има ли идея от какво може да е ?Бравото е 2.0 20V 1999г.
    155_20V

Колега този проблем според мен го имат всички коли когато загреят , а и нормално при студена кола да върви повече .За справка и аз съм със същото браво само че 97 г

Коментар

Проблем със съеденителя е възможен. Приплъзване усещаш ли?
      Fiat Marea 1.8i 16V
      Fiat Tipo 1.4i 8V
      Fiat Punto 1.6i 8V
      www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

DaDa написа:
        Колега този проблем според мен го имат всички коли когато загреят , а и нормално при студена кола да върви повече .За справка и аз съм със същото браво само че 97 г
        Е мойта значи е развалена, щото като загрее си върви още по-добре. Освен ако не говорите конкретно за 2.0 16В? Те са слаби тея, опела ги хапва за норматив на пътя за бургас

Коментар

При мен пък е обратното,докъто е студена е куц кон,като стигне 80-90 градуса и се отпушва.
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

Rokambol написа:
            Проблем със съеденителя е възможен. Приплъзване усещаш ли?
            Няма приплъзване.Не е от съединителя.100% съм сигурен,че това не е нормално като загрее да не върви,а и преди не беше така.На 90 градуса просто имам чуството че карам 1.6 не 2.0,толкова се спъва.
            155_20V

Коментар

я като ’се спъне’ откачи дебитомера и виж дали ще е по-добре?и пиши кво е станало

Коментар

u_bo написа:
                я като ’се спъне’ откачи дебитомера и виж дали ще е по-добре?и пиши кво е станало
                Не е по-добре.
                155_20V

Коментар

Infamous написа:
                  u_bo написа:
                  Не е по-добре.
                  Лампда сонда колега! иди на диагностика да я видят как е. щото попринцип когато колата е студена сондата неработи. когато загрее тогава се включва. и като неработи коректно се получава така.

Коментар

Ае стига с тва тото бре хора,за 10 мнения-11 диагнози,по-добре човека да отиде на диагностика П.С.Моя съвет ако си от София 0888 232 484 Бобо
                    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                    Ventura garage

Коментар

Mury написа:
                      Ае стига с тва тото бре хора,за 10 мнения-11 диагнози,по-добре човека да отиде на диагностика П.С.Моя съвет ако си от София 0888 232 484 Бобо
                      Лошото е че диагностика нищо не показва
                      155_20V

Коментар

Working...
                      X