Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравликата на два автомобила - усеща се по различен начин.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jenshen73 написа:
    Градски, имаш явно проблем с хидравликата на волана - моята си е ок и на ниски и на високи обороти и в движение и на място. Вземи си я прегледай.
    ами преглеждал съм я и няма проблеми...никакви течове никакви шумове. Преди време направих пълна промивка на системата. Изхабих две бутили хидравлично масло източих всичко със помпичка и отделно по напътствията на колега изкарах маркуча запалих и източих остатъка в туба като това го повторих няколко пъти (пълня, обезвъздушавам и празня) от тогава насам си стой рубинче направо, но "проблема" си остана. Питах разпитвах из форума никой не можа да ми помогне. Видях още няколко теми с проблем като моя но без никакво развитие.
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
      jenshen73 написа:
      Градски, имаш явно проблем с хидравликата на волана - моята си е ок и на ниски и на високи обороти и в движение и на място. Вземи си я прегледай.
      ами преглеждал съм я и няма проблеми...никакви течове никакви шумове. Преди време направих пълна промивка на системата. Изхабих две бутили хидравлично масло източих всичко със помпичка и отделно по напътствията на колега изкарах маркуча запалих и източих остатъка в туба като това го повторих няколко пъти (пълня, обезвъздушавам и празня) от тогава насам си стой рубинче направо, но "проблема" си остана. Питах разпитвах из форума никой не можа да ми помогне. Видях още няколко теми с проблем като моя но без никакво развитие.
      Помпата колега си е заминала преди време в смисъл оставена е на сухо.На баща ми с Ивекото се получи така и сега си има хидравлика на 50 % без усложнения.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Яворе, утивам се пише с буквата Опо темата,зависи от състоянието на хидравличната рейка и помпата, хидравличното масло и маркучите. Ако всичко това е ок, отговора се крие под предния капак и се измерва в килограми.

Коментар

Working...
        X