Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с дълги светлини и работа на бензин на Темпра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с дълги светлини и работа на бензин на Темпра

Здравейте на всички. От няколко дни баща ми е горд собствник на Фиат Темпра комби, и както с всеки стар автомобил идват и проблемите. Първият проблем е, че не светят дългите светлини. Прегледал съм бушоните и крушките но не е от тях. Мене ме съмнява релето, но не знам кое е за дългите. Не свети и синята лампа на таблото, просто като превключа на дълги, и гаснат и късите, а остава само на габарити. Ще съм ви благодарен да ме насочите къде може да е причината?Втория проблем е, че колата на бензин не върви, а само на газ.Двигателя е 1.6 моно инжекция. Като превключа от газ на бензин и гасне. Не ще и да пали на бензин. Помпата в резервоара си работи. Дайте някаки идеи къде се бъгват нещата?Благодаря предварително!

Re: Проблем с дълги светлини и работа на бензин на Темпра

fifcho написа:
    Здравейте на всички. От няколко дни баща ми е горд собствник на Фиат Темпра комби, и както с всеки стар автомобил идват и проблемите. Първият проблем е, че не светят дългите светлини. Прегледал съм бушоните и крушките но не е от тях. Мене ме съмнява релето, но не знам кое е за дългите. Не свети и синята лампа на таблото, просто като превключа на дълги, и гаснат и късите, а остава само на габарити. Ще съм ви благодарен да ме насочите къде може да е причината?Втория проблем е, че колата на бензин не върви, а само на газ.Двигателя е 1.6 моно инжекция. Като превключа от газ на бензин и гасне. Не ще и да пали на бензин. Помпата в резервоара си работи. Дайте някаки идеи къде се бъгват нещата?Благодаря предварително!
    първо разбутай всички релета и ще светнат фаровете а после им смени местата общ проблем за старите фиаткии аз карам стар фиат а за бензина трябва да смените филтъра и най вероятно и помпата в резервоара със съгурност е починала не дава необходимото налягане и при мен беше така докато не смених помпата и аз я чувах и виждах че хвърля ама уви не беше достатъчнонадявам се да помогнах

Коментар

Working...
    X