Здравейте на всички. От няколко дни баща ми е горд собствник на Фиат Темпра комби, и както с всеки стар автомобил идват и проблемите. Първият проблем е, че не светят дългите светлини. Прегледал съм бушоните и крушките но не е от тях. Мене ме съмнява релето, но не знам кое е за дългите. Не свети и синята лампа на таблото, просто като превключа на дълги, и гаснат и късите, а остава само на габарити. Ще съм ви благодарен да ме насочите къде може да е причината?Втория проблем е, че колата на бензин не върви, а само на газ.Двигателя е 1.6 моно инжекция. Като превключа от газ на бензин и гасне. Не ще и да пали на бензин. Помпата в резервоара си работи. Дайте някаки идеи къде се бъгват нещата?Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с дълги светлини и работа на бензин на Темпра
Collapse
X
-
Re: Проблем с дълги светлини и работа на бензин на Темпра
fifcho написа:Здравейте на всички. От няколко дни баща ми е горд собствник на Фиат Темпра комби, и както с всеки стар автомобил идват и проблемите. Първият проблем е, че не светят дългите светлини. Прегледал съм бушоните и крушките но не е от тях. Мене ме съмнява релето, но не знам кое е за дългите. Не свети и синята лампа на таблото, просто като превключа на дълги, и гаснат и късите, а остава само на габарити. Ще съм ви благодарен да ме насочите къде може да е причината?Втория проблем е, че колата на бензин не върви, а само на газ.Двигателя е 1.6 моно инжекция. Като превключа от газ на бензин и гасне. Не ще и да пали на бензин. Помпата в резервоара си работи. Дайте някаки идеи къде се бъгват нещата?Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Коментар