ЗдравейтеПървият ми проблем, е че стрелката на оборотомера много играй.Когато съм на скорост и реалните обороти са около 2500 стрелката подскача и някой път стига до 7000 оборота.Карам си нормално но стрелката като разхлабена една такава много играй.Как да си я оправя?Другият ми въпрос е свързан с грешките от компютъра. Бях насъбрал много грешки и днеска изкарах минуса за 20 мин. и след това карах малко и нищо не ми се появи на таблото(преди ми се появяваше жълтия ключ, веднага след него винаги се появяваше знака за инжекциона и колата изгасяше в движение)Според вас дали съм си решил проблема?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Два въпроса за Фиат брава 1.6 16V
Collapse
X
-
u_bo
Re: Два въпроса за Фиат брава 1.6 16V
ToShKaTa написа:ЗдравейтеПървият ми проблем, е че стрелката на оборотомера много играй.Когато съм на скорост и реалните обороти са около 2500 стрелката подскача и някой път стига до 7000 оборота.Карам си нормално но стрелката като разхлабена една такава много играй.Как да си я оправя?Другият ми въпрос е свързан с грешките от компютъра. Бях насъбрал много грешки и днеска изкарах минуса за 20 мин. и след това карах малко и нищо не ми се появи на таблото(преди ми се появяваше жълтия ключ, веднага след него винаги се появяваше знака за инжекциона и колата изгасяше в движение)Според вас дали съм си решил проблема?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар