Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кора под двигателя за Мареа. Има ли разлика между 1.6 и 1.9

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    ogi28b написа:
    ... Кора от Мареа е кора от Мареа. Искам да кажа че това е детайл от колата, а не е детайл от двигателя.
    Тук малко не съм съгласен. Ако има разлика ще е в мястото на капачето за източване на маслото и смяната на масления филтър...
    My car is the best :P
    Fiat Tempra SW 1.9 TD

    http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/index.php?5

    Коментар


      #17
      Абе то и аз мисля че са различни, ама .... Понеже никой не написа нещо конкретно, и взех та се зарових в ЕПЕРа. Отварях няколко модела двигатели, както в първия период преди 99та, така и във втория - след 99-та, и забелязах че винаги кората е с номера който цитирах. За всеки случай проверих и за различни модели двигатели в Браво и Брава. Там също дават един номер кора за няколко двигателя, сред които 1.6 и 1.9 ЖТД, но е различен от този на Мареа. Все пак в ЕПЕР също има грешки, може би. ООсвен някой да снима кора от 1.9 и 1.6 и така да я сравним?

      Коментар


        #18
        За малко да я купя ... но съмнителните отзиви за качество ме възпряха, а след това и вероятността че може да има разлика ... ще изчакам и ще видим по-нататък как ще се развие темата Ето две различни оферти от това място:Fiat Bravo/Brava кора под двигателя 1.6Fiat Bravo/Brava кора под двигателя (дизел) Много вероятно е да има защо да е така.
        Fiat Marea TD100, 1.9, 1997, седан

        Коментар

        Working...
        X