Колеги, тази сутрин на дисплея, където се отчита пробегът, след като дадох на контакт ми излезе, че температурата е 1 градус - защо излиза това съобщение?Къде трябва да се смени пиропатронът на въздушната възглавница - в жабката има лепенка, според която това трябва да стане през декември.За какво служи бутонът с термометър, намиращ се точно до този за нагревателя на задното стъкло?Благодаря ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Три въпроса за Брава 1.2
Collapse
X
-
willow75bg написа:На третия въпрос-като го натиснеш и на дисплея показва измерената външна температура.Що се отнася до премигването на температурата на дисплея незнам,но при мен се появи тази сутрин и сочеше 3 градуса.Това е някакво предупреждение,но за какво ли?LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Преди време имахме една служебна Fabia от новичките, когато външната температура беше по-ниска от 4 градуса издаваше звуков сигнал и се появяваше снежинка на дисплея, което състояние в сервизната книжка беше упоменато че е предупреждение за възможни заледявания на пътната настилка и тн. с цел повишаване вниманието на водача. Предполагам че и това е някакъв вид предупреждение.пс. колегата ме изпревариFiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар