Здраво колеги!Помагаите!!!Колата е мареа 1,6 на газ с климатик!!Това ще ми е първа зима с нея!Сутринта беше около 1 градус ,по принцип карам по магистралата към работа с около 100-110км в час!!Въпроса ми е -нормално ли е за 15км стрелката да се отлепи само 2-3 мм и парото да духа хлад??!!Докато беше топло климатика духаше студено!!Споделете за слаби места на моята колица през зимата??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Слабо парно!!
Collapse
X
-
Лесно можеш да разбереш. Палиш мотора и след минута пипни дебелия маркуч, който влиза в радиатора. Задръж ръката си. Ако усетиш, че постепенно с работата на мотора маркуча се затопля това е знак, че термесотата е постоянно отворен. Ако е изправен, ще стане топъл след поне 9-10мин. работа на място т.е. тогава е нормално да отвори.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Имах същия проблем , не напълно затварящ се термостат. Използвах ето тази тема http://www.fiat-bg.org/Downloads/Boo.../Termostat.pdf и сега се наслаждавам на чудесното парно кото има Мареа-та. Аз съм със същия двигател 1.6Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар