Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Слабо парно!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Слабо парно!!

Здраво колеги!Помагаите!!!Колата е мареа 1,6 на газ с климатик!!Това ще ми е първа зима с нея!Сутринта беше около 1 градус ,по принцип карам по магистралата към работа с около 100-110км в час!!Въпроса ми е -нормално ли е за 15км стрелката да се отлепи само 2-3 мм и парото да духа хлад??!!Докато беше топло климатика духаше студено!!Споделете за слаби места на моята колица през зимата??

Предстои ти смяна на термостат.
    The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
    Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
    Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

До колкото знам /не съм много вещ/,но маркучите към радиатора са топли което ме навежда на мисълта,че тои отваря или седи отворен/дано не казах някоя глупост/!!

Коментар

Лесно можеш да разбереш. Палиш мотора и след минута пипни дебелия маркуч, който влиза в радиатора. Задръж ръката си. Ако усетиш, че постепенно с работата на мотора маркуча се затопля това е знак, че термесотата е постоянно отворен. Ако е изправен, ще стане топъл след поне 9-10мин. работа на място т.е. тогава е нормално да отвори.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Имах същия проблем , не напълно затварящ се термостат. Използвах ето тази тема http://www.fiat-bg.org/Downloads/Boo.../Termostat.pdf и сега се наслаждавам на чудесното парно кото има Мареа-та. Аз съм със същия двигател 1.6
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Re: Слабо парно!!

Имах същия проблем миналата есен като изляза извън града стрелката отиваше на долу и парно няма.В града и на място малко по добре но не каквото трябва.Термостат около 70-80 лева сам си го смених .Успех и сподели.
            Мареа 1.6 16v 98г

Коментар

Working...
            X