Бързо казвай как е, че скоро ще изгори (3.20)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
H4 или H7 са крушките за Brava
Collapse
X
-
hit-ko написа:Взех си само една крушка Н1 от Евро 07 при канала за 3.20лв. (бройката). Утре ще я монтирам и ще ви кажа как е.FIAT MAREA - 1997г 1.6 16V elx
Коментар
-
Vladim написа:Иначе казано за всеки влак си има пътници, или за всеки пияница ракия за левче килото!FIAT MAREA - 1997г 1.6 16V elx
Коментар
-
ще използвам така създадената тема ,за да питам и аз за фаровете ,дано някой да знае.!!значи крушките са Н1 ,обаче минават ли през реле и дали има възможност да се сложат по силни от 55-60 .решил съм да направя светлината на фаровете максимална ,без да сменям самите фарове .и дали някой е слагал 100 ватови крушки.колата е Фиат Браво 2.0фиатче Браво 2.0
Коментар
-
flx написа:Vladim написа:Иначе казано за всеки влак си има пътници, или за всеки пияница ракия за левче килото!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
tomazo написа:ще използвам така създадената тема ,за да питам и аз за фаровете ,дано някой да знае.!!значи крушките са Н1 ,обаче минават ли през реле и дали има възможност да се сложат по силни от 55-60 .решил съм да направя светлината на фаровете максимална ,без да сменям самите фарове .и дали някой е слагал 100 ватови крушки.колата е Фиат Браво 2.0TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар