Колеги, какъв модел са крушките за Brava - H4 или H7Мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
H4 или H7 са крушките за Brava
Collapse
X
-
valka_pone написа:Ужас!!!!!!!!!!!!!!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 А аз си взех Osram Silverstar, но са H4 За нищо ли няма да станат? На вятъра ли си изхвърлих парите Yellow_Flash_Colorz_PDT_32TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
divaka написа:valka_pone написа:Едва ли ще ми ги сменят - могат да кажат че са отваряни и са пипани (залепени са само с някаква лепенка). Взех ги от Метро"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
Според новия закон за защита на потребителите продавачите са длъжни да заменят всяка стока.Забравих точно кви са сроковете, 2 седмици май беше.Абе вдигни един скандал и почни да набираш телефона на Комисията за защита на потребителите, веднага ще ти ги сменят(ако имат от другите обаче).Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
Със скандал няма да е добре, но с нормална замяна няма проблем, аз така в Метро съм заменял няколко пъти, нужно е само да си пазиш фактурата.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Тези от Метро се оказаха много разбрани. Само казах че съм сгрешил размера на крушките и без да задават повече въпроси ми издадоха Дан. Кредитно известие за закупените халогени и ми казаха, че мога да си взема каквото си искам до въпросната сума. Там ибаче няма други крушки освен Н4 Тъй че бях принуден да взема нещо за хладилника (по-добре от две крушки, който ставаха само за украса)
Коментар
-
Кажете сега от къде да си взема Н1 и каква марка да са?Четох някъде из форума различни мнения, но така и не се разбира кои са най-добри (май трябва да се пуска анкети за подобни въпроси :D ) Пропоръчайте ми халогени с възможно най-бял цвят (явно Osram Silverstar не светят толкова бяло колкото се очаква)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар