Въпроса ми е следния в какви са симптомите на заминали си или заминаващи тампони на щангата и къде в София е най-добре за смянаблагодаря предваритрелно, а щях да забравя за какъв автомобил става въпрос фиат пунто мк2 1.2 8V 60 кончета 2001 година
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тампони на стабилизираща щанга на фиат пунто Мк2 1.2 8V
Collapse
X
-
тропане като пред разпад на окачването (по този повод им казват скандалджии, защото много тропат все едно се карат, когато са разбити). Но най-сигурния начин си е с щангата да провериш, като напънеш и има луфт - значи сменяш."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
-
bboyd написа:мерси колега вчера малко я поразглобявах и лягах под нея и ми направи впечатление края на щамгата кадето се захваща за носача тампона бая беше смачка напука и малко оръфан на десната страна лявата не съм я гледалFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
тъкмо това щях да кажа - гледал си биалетката (щом е смачкан тампона, сменяй ги и 4-те - по 10лв. е биалетка с тампон копмплект). Тампоните на щангата са захванати за предният мост, не за носача (зад полуоските и носачите се пада при мен, посока купето, някъде там трябва да е и при теб). самите тампони приличат на втулките на носача - работата им е да придържат щангата към предния мост."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
а така... колко елемнтарно е направено при теб (да, това са тампоните, 1 и 2). Искам и аз !!!! при мен за да се сменят тези тампони трябва да се разглоби цялата предница !"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Коментар
-
щом си в София - намери си сам тампоните (щото майсторите... не ти трябва те да купуват части, виж тук във форума за сервизите, има магазини с отзиви). И някой гаражен сервиз... при теб процедурата е елементарна - няма какво да се обърка."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар